Hoşgeldin Misafir

Bu filmi bilen var mı?

Lamer22

6 Ara 2020
244 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar.

Ben 2009..2010 yılında bir film izlemiştim ama adını hatırlamıyorum yıllardır düşünsem de aklıma. Filmi kısmen kısmen izleme şansım olmuştu ama filmi o kadar sevdim tekrar izlemek istiyorum.

Filme şöyle başlıyor:

Kız arkadaşı ile kavga eden bir adam var, ve kız arkadaşı onun eşyaları pencereden atıyor.

Ama adam yakışıklı, plajda yada havuz başında güneşlenen başka bir genç bayan durumu komik buluyor daha sonra kız arkadaşı tarafından kovulan bu adam ile  tanışıyor ve onun yeni kız arkadaşı oluyor.

Daha sonra o adamın yeni kız arkadaşı onu kendi arkadaşları ile tanıştırıyor hem o arada bir geziye çıkıyorlar sanırım Meksika sınırında bir gezi bir nevi kampçılık yürüyüş vs. gibi. yerleşim yerinden uzak.

Daha sonra bir kutuda ya pırlanta yada mücevher buluyorlar. Daha sonra esrarengiz bir şekilde gruptakiler tek tek ölmeye başlıyor...

En son bir kadın ve o kız arkadaşı tarafından atılan o yakışıklı kalıyor, filim burada bitiyor. Ama sanırım katil o yakışıklı genç oluyor.

Filim o kadar gizem doluli, hatırladıkça izlemek istiyorum tekrar tekrar. Acaba aranızda bunu hatırlayan var mı?

Hatırlar mısınız 2005-2008-2009-2010 yıllarda internet o kadar iyi değildi, hep limitler, hep kopmalar oluyor üstelik mobil internet diye bir şey de yoktu. O zaman bizim tek eğlencemiz Televizyondu :)

O yıllar ne güzeldi bee ::) KanalTürk yada Kanal 1 miydi hep eski filimler gösteren kanal vardı, ben sürekli çok enteresan filimler izlerdim. 60'lı yılların filmleri :)

Bu arada konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yerde ise kusura bakmayın. Selamlar

Lamer22

6 Ara 2020
244 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
bende izlemiştim ama valla adını hatırlamıyorum :D

Hocam, hatırladığın fragmanları yazabilir misiniz, ben http://www.whatismymovie.com/ burada bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum. O kadar gizem dolu bir film... bugün izlemeyi düşünüyordum ama bulamıyorum. Belki sen hatırlarsın? 

Birde çok heyecanla yazmışım konuyu :) ok hata var

Lamer22

6 Ara 2020
244 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ouroboros' Alıntı:
Hocam filmi izlemedim ama The Mexican - Meksikalı filmi olabilir dediğiniz.

Hocam, ilginiz için çok teşekkür ederim ama maalesef film bu değil.  :shy:

Bu arada, adam filmin sonunda son kalan esmer bir kadını öldürüyordu, o arada kadın kendini çekmek için video kamera ile kayıt açmıştı sanırım kamerayı bir taş üstüne koymuştu. Katilin bundan haberi yoktu kadını öldürüyor sonra pırlantaları alıp gidiyordu ama bir çocuk kamerayı buluyordu...

Film böyle bitiyordu.

Filmde ölenlere intihar vs. süsü veriliyordu ilk önce daha sonra bir birinden şüphe etmeye başlıyorlar.. ama ne yazık ki katil bu gruba katılan o adamdı :) o kadar güzem dolu bir film ki izlemeyen pişman olur :p

ouroboros

10 Ara 2020
30 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Lamer22' Alıntı:
ouroboros' Alıntı:

Bu arada, adam filmin sonunda son kalan esmer bir kadını öldürüyordu, o arada kadın kendini çekmek için video kamera ile kayıt açmıştı sanırım kamerayı bir taş üstüne koymuştu. Katilin bundan haberi yoktu kadını öldürüyor sonra pırlantaları alıp gidiyordu ama bir çocuk kamerayı buluyordu...

Film böyle bitiyordu.

Filmde ölenlere intihar vs. süsü veriliyordu ilk önce daha sonra bir birinden şüphe etmeye başlıyorlar.. ama ne yazık ki katil bu gruba katılan o adamdı :) o kadar güzem dolu bir film ki izlemeyen pişman olur :p

Zaman bulunca ayrıntılı bir şekilde araştıracağım. Bulunca direkt olarak haber ederim size.

Lamer22

6 Ara 2020
244 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ouroboros' Alıntı:
Lamer22' Alıntı:
ouroboros' Alıntı:

Film böyle bitiyordu.

Zaman bulunca ayrıntılı bir şekilde araştıracağım. Bulunca direkt olarak haber ederim size.

Teşekkür ederim dostum. Filmi sende seveceksin çünkü çok andrenalin yükselten bir film  :p