S.A Cümleten Kolay gelsin bidene haber scripti buldum baya işlevsel klasik scriplerden farklı acep bu scripti üfeleyebilirmiyiz?
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
İşte bunun bu haliyle bi ruhuna okuyup üfleyebilirmiyiz?aga bu colormag in kopyası
Aktiflik
Seviye
Deneyim
aylık 200 lira diyor 1 aylık al dosyaları çek buraya at illaki kırar biri ama açık da ararız yineİşte bunun bu haliyle bi ruhuna okuyup üfleyebilirmiyiz?
Doasyaları vermiyor dingil in evladı kendi sunucusundan yayınlıyor hostinge yüklese ben biliyom gerisini de sadece doamin yonlendirterek kendi sunucusundan yayınlatıyor yoksa normalde admin menüsünü kullandığım bir haber sitesi var bana bu scripti lazım değişik bir periyot izlemiş yapıyı hazırlarken misal 50 bin üzeri haber girişi var sitede sunucusunun sadece %12 sini kullanmış ve buna benzer içinde 40 a yakın haber sitesi mevcut scripti çekmeye çalıştım fakat asıl script dosyalarına sıra gelince sunucu beni herdefasında ban atarak uzaklaştırıyoraylık 200 lira diyor 1 aylık al dosyaları çek buraya at illaki kırar biri ama açık da ararız yine