Hoşgeldin Misafir

Bu İşte Bir İş Var Crytek

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aslında Bu konuyu Anlayamadığım için yazıyorum Crytek Firmasını Bilmeyen Kimse Yoktur Tesadüfi bir şekilde denk geldim https://cryengine3.tr.gg/ bu siteye insanlar inançlarını her yerde göstermekte özgür misyonerlikte yapılabilir ama bu işte farklı bir durum var yada ben aptalım Web Sayfasının Amacını Anlayamadım Ne Üzerine Kurulmuş Birde Neden Sponsorluk almış ve en can alıcı kısım site de Kuranı Kerim Var Daha da Manasız bir alan program listesi var  ve site hala aktif olarak ziyaret ediliyor --

XMCGxo.png
4c9mSt.png

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:

Sanmıyorum site de bilerek ssh girişi bırakmışlar var Bi gizem bu site de ama çözünceğim

squadfire' Alıntı:
oha gerçekten çok ilginç eskiden varmıydı yıllar önce uğramıştım bu siteye farketmemiştim bilgisi olan açıklayabilirmi

İlk bakışta troll zannettim 2012 de yapılan bir site matrix.com.tr.vu diye bir adresi var girince domain park alanı gibi gözüksede değil onun dışında Almanya ile bir bağı var sitenin Deccali sistemlerin korkulu rüyası diye bir duyuru yapmışlar bu işte başka bir mevzu var

squadfire

9 Şub 2018
185 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
OrganikPiskos' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:

Sanmıyorum site de bilerek ssh girişi bırakmışlar var Bi gizem bu site de ama çözünceğim

squadfire' Alıntı:
oha gerçekten çok ilginç eskiden varmıydı yıllar önce uğramıştım bu siteye farketmemiştim bilgisi olan açıklayabilirmi

İlk bakışta troll zannettim 2012 de yapılan bir site matrix.com.tr.vu diye bir adresi var girince domain park alanı gibi gözüksede değil onun dışında Almanya ile bir bağı var sitenin Deccali sistemlerin korkulu rüyası diye bir duyuru yapmışlar bu işte başka bir mevzu var

tam olarak amaçları ne acaba çok meraklandım