Hoşgeldin Misafir

Bu Oyunun Hilesi Varmı

mr.cha0

19 Nis 2024
88 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Foruma yeni katıldım hepinize selamlar saygılar...

My free farm adında bir çiftlik oyunu var web tabanlı bir oyun belki bilenler vardır.
Bu oyunun hilesi varmıdır bildiğiniz yada bir program vs varmı bu oyunda hile yapabileceğim.
Yada ben hallederim diyen arkadaş varsa yardımcı olurlarsa çok memun olurum.

Kolay Gelsin...

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hayır hocam hala bir çok oyunda kullanılıyor görünüm değiştirmekten ziyade oyunun hex kodlarına ve stringslerine erişim sağlayabildiği için değişim sağlanabiliyor. Ama unutmamanız gereken bir husus var her oyunda işe yaramıyor bahsettiğiniz oyun farmville tarzı olduğu için belki işe yarayabilir onun haricinde bir hile vs gözükmüyor.

mr.cha0

19 Nis 2024
88 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hayır hocam hala bir çok oyunda kullanılıyor görünüm değiştirmekten ziyade oyunun hex kodlarına ve stringslerine erişim sağlayabildiği için değişim sağlanabiliyor. Ama unutmamanız gereken bir husus var her oyunda işe yaramıyor bahsettiğiniz oyun farmville tarzı olduğu için belki işe yarayabilir onun haricinde bir hile vs gözükmüyor.
Hocam Şuan cheatengineyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Özelden yardımcı olurmusunuz yada konu altına yazarmısınız :)

mr.cha0

19 Nis 2024
88 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ta
Hocam cheatengine kullanımı ile ilgili videolar mevcut youtube üzerinde basit. Videoları izlediğinizde mantığı kavrayacaksınız eğer yine yapamazsanız yazın yardımcı olurum. Ama yine söylüyorum kesin olarak işe yaramayabilir. Örnek olarak şu videoyu izleyebilirsiniz.

Tamamdır hocam bakıyorum teşekkür ederim. Yazarım Sonucu

mr.cha0

19 Nis 2024
88 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam cheatengine kullanımı ile ilgili videolar mevcut youtube üzerinde basit. Videoları izlediğinizde mantığı kavrayacaksınız eğer yine yapamazsanız yazın yardımcı olurum. Ama yine söylüyorum kesin olarak işe yaramayabilir. Örnek olarak şu videoyu izleyebilirsiniz.

Yok Hocam. Videodaki herifinde Dediği gibi online oyunlarda çalışmıyor bu program. Server erişimi gerekiyor sanırım bende tam bilemiyorum

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yok Hocam. Videodaki herifinde Dediği gibi online oyunlarda çalışmıyor bu program. Server erişimi gerekiyor sanırım bende tam bilemiyorum
Server erişimine gerek yok hocam dediğim gibi bazı oyunlarda işe yarıyor (township,farmville vs). Onlarda online oyunlar ama hayday ve benzeri oyunlarda işe yaramaz mesela çünkü hex koruması mevcut oluyor ve string değerleri değişse bile update etmiyor.

mr.cha0

19 Nis 2024
88 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Server erişimine gerek yok hocam dediğim gibi bazı oyunlarda işe yarıyor (township,farmville vs). Onlarda online oyunlar ama hayday ve benzeri oyunlarda işe yaramaz mesela çünkü hex koruması mevcut oluyor ve string değerleri değişse bile update etmiyor.
Zaten herifin videoda dediklerini tam uygulayamadım. Hocam müsaitseniz siz deneyebilirmisiniz