Hoşgeldin Misafir

Bu Pc Alınır Mı

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
rtx 3060 alma ekran kartı kötü
alacaksan 1080 ti ekran kartı al 8 gb olanı işini görür bide msi anakart ve ekran kartı alma almıştım verim alamadım şuan ddr4 ddr5 ram destekli casper anakart aldım 760 nvidia gtx li aldım nvm2 ve ssd destekli 15 bine toplatmıştım ekran kartı 2nci el tabi sıfırları 12 - 15 bin tl ve hızlı sorun yaşamıyorum yani gtx 1080 ti gtx nvidia 760 gibi ekran kartlı 11 nci nesil anakart al

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam 3060 konusunda bir tık haklısınız ama sistemle uygun olmasını istiyorum Amd 3060 yerine ne önerirsiniz güzel bi fps almak istiyorum 🙏
mesela şöyle düşün çok pahalı ürünler sadece fazla parça ve çok ince parça kullanılmıştır ucuz kalın az parça kullanılmıştır
aradaki fark dersen şöyle fazla parçalarla boğulan ürünler neredeyse çöptür fakat içinde az parça kullanılan ürünler geniş ferah ve rahatça hava alabilen sağlıkla giden üründür aradaki fark bu mesela en iyi işini gören android ise her android telefon işini görür ucuz fakat ios düşün sadece kamera ve kozmetik açısından giden fakat pahalı telefon sonuç: her ikiside aynı işlevi görür fakat android ucuz daha fazla işlevini görür

Emirhan902

5 Ağu 2024
265 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Anladım haklısın peki hocam bu benim dizeceğim sistemin fiyatı yaklaşık 26 27 bin tlye denk geliyor sence bu 5600 ümü alayım yoksa sistemde hiç bir sorun yaratmayacak uyum sağlayacak güzel bi ekran kartı önerin varmı maximum en baba bütçen 30k tüm sistem olarak

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Anladım haklısın peki hocam bu benim dizeceğim sistemin fiyatı yaklaşık 26 27 bin tlye denk geliyor sence bu 5600 ümü alayım yoksa sistemde hiç bir sorun yaratmayacak uyum sağlayacak güzel bi ekran kartı önerin varmı maximum en baba bütçen 30k tüm sistem olarak
ekran kartı karşılaştırma gibi sistemler mevcut oralardan bakabilirsin zaten dediğim gibi 8gb nvidia 1080 ti veya gtx 760