Emirhan902
- 5 Ağu 2024
- 265 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Arkadaşlar bu pcyi almayı düşünüyorum ekran kartı olarak 5600 alacağım sizce alınırmı lütfen yardımcı olun
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
intel daha iyi amd eskiden beri güvenlik açığını kapatamamış intel den şaşma intel 1080 ti öneririm rahat edersinHocam 3060 konusunda bir tık haklısınız ama sistemle uygun olmasını istiyorum Amd 3060 yerine ne önerirsiniz güzel bi fps almak istiyorum![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
mesela şöyle düşün çok pahalı ürünler sadece fazla parça ve çok ince parça kullanılmıştır ucuz kalın az parça kullanılmıştırHocam 3060 konusunda bir tık haklısınız ama sistemle uygun olmasını istiyorum Amd 3060 yerine ne önerirsiniz güzel bi fps almak istiyorum![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
ekran kartı karşılaştırma gibi sistemler mevcut oralardan bakabilirsin zaten dediğim gibi 8gb nvidia 1080 ti veya gtx 760Anladım haklısın peki hocam bu benim dizeceğim sistemin fiyatı yaklaşık 26 27 bin tlye denk geliyor sence bu 5600 ümü alayım yoksa sistemde hiç bir sorun yaratmayacak uyum sağlayacak güzel bi ekran kartı önerin varmı maximum en baba bütçen 30k tüm sistem olarak
Aktiflik
Seviye
Deneyim