Hoşgeldin Misafir

Script İstek bu script gibi video slayderi olan bir script arıyorum

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu script gibi video slayderi olan bir script arıyorum

Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
https://5thaxis.com/ bu script gibi video slayderi olan bir script arıyorum
Bu wordpress bir site. Elemantor eklentisi olan bir tema indir onunla yaparsın gayet basit. Wordpress tema indirirken bak elemantor eklentisi mevcut mu eğer mevcutsa elemantor içerisinden ekliyorsun en kolay şeklinde

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
https://5thaxis.com/ bu script gibi video slayderi olan bir script arıyorum
Bu şekilde bir temayı zor bulursun ama kendin bir slider eklemesi yapabilirsin örneğin codepen.io da olan çalışmalara göz atabilirsin veya baktın site çok hoşuna gitti webcopy adında programla html css js çıktısını alırsın istediğin alanları söker kendi sitene eklersin gibi gibi bir çok yontem mevcut bu kadar hazır balıkçı olmayın :)

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu şekilde bir temayı zor bulursun ama kendin bir slider eklemesi yapabilirsin örneğin codepen.io da olan çalışmalara göz atabilirsin veya baktın site çok hoşuna gitti webcopy adında programla html css js çıktısını alırsın istediğin alanları söker kendi sitene eklersin gibi gibi bir çok yontem mevcut bu kadar hazır balıkçı olmayın :)
Üstat acaba webcopy bunun HTTrack Website Copier bundan bir farkı var mı ? Konu dışıda sadece daha iyiyse farklı özelliği varsa bende kullanayım diye sordum.

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Üstat acaba webcopy bunun HTTrack Website Copier bundan bir farkı var mı ? Konu dışıda sadece daha iyiyse farklı özelliği varsa bende kullanayım diye sordum.
Amaç ve mantığı aynı webcopy uzun yıllardır kullandığım bir program Httrack ile yıldızım çok barışmadı ama webcopy ı tavsiye ederim

buminalp

16 Şub 2018
300 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba ..eminim siz çok çok ilerdesiniz ancak ben öğrenmek istediğim için sordum zaten hazır konmayı sevseydim başka şekilde davranırdım.yine de yorumunuz için teşekkür ederim