|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
NasyoneL' Alıntı:Cemaatte poposuna şaplak attıran dayın olsun puan hikaye
kralmetin0606' Alıntı:NasyoneL' Alıntı:Cemaatte poposuna şaplak attıran dayın olsun puan hikaye
bak bu yorumu ayakta alkışlarım. Bir Pol.Mem. olarak
Aktiflik
Seviye
Deneyim
DeepiMpaCt' Alıntı:kralmetin0606' Alıntı:NasyoneL' Alıntı:Cemaatte poposuna şaplak attıran dayın olsun puan hikaye
Amirim bunu sen de onaylıyorsan daha olay kapanmıştır ne diyeyim, ne adamların polis olduğunu gördüm ben kör-topal...
kralmetin0606' Alıntı:DeepiMpaCt' Alıntı:kralmetin0606' Alıntı:NasyoneL' Alıntı:Cemaatte poposuna şaplak attıran dayın olsun puan hikaye
Amirim bunu sen de onaylıyorsan daha olay kapanmıştır ne diyeyim, ne adamların polis olduğunu gördüm ben kör-topal...
Aynen öyle. Teşkilat serseri çakal dolu. İki kelimeyi bir araya getiremeyen haklarından bir haber artist sürüsü. Saçlar jöle dar üniforma vs vs. Eskiden bir ciddiyeti vardı artık yok maalesef
Aktiflik
Seviye
Deneyim
DeepiMpaCt' Alıntı:kralmetin0606' Alıntı:DeepiMpaCt' Alıntı:kralmetin0606' Alıntı:NasyoneL' Alıntı:Cemaatte poposuna şaplak attıran dayın olsun puan hikaye
Aynen öyle. Teşkilat serseri çakal dolu. İki kelimeyi bir araya getiremeyen haklarından bir haber artist sürüsü. Saçlar jöle dar üniforma vs vs. Eskiden bir ciddiyeti vardı artık yok maalesef
Hele birde bekçilik sistemi var ki, yazık diyorum pırıl pırıl gençler boş gezerken..
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
NasyoneL' Alıntı:@kralmetin0606 milliyetçi insanları komünist yaptı adam ne diyeyim daha