Hoşgeldin Misafir

Bu Son Şiir Yazışım Sana

Yücel Yıldırım

28 Nis 2019
1,397 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Yine sana geldim --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Sen gideli çok olmuş --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Son gelişimin üstünden bir kaç gün geçmesine rağmen hiç birşey son geldiğim gibi değil --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]O kadar çok şey değişmişki --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]O kadar çok şey değiştiki --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ne dalgalar eskisi gibi vuruyor kıyıya, nede altında dudaklarınla dudaklarımı işgal ettiğin ağaçlar son gelişimdeki gibi --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Her kızıl saçlının belki sensindir diye yüzünü görmek için çıldırasıya parçalamıyorum kendimi --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Baktığımda gözlerini anımsatan şu deniz şimdi koskoca bir mavilikten ibaret . --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Yürüyorum hep senle yürüdüğümüz yolda --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Parmakları kesik eldivenli ellerin olurdu ellerimde, üşüdüğünde ceketimin önünü açar kollarımı kaldırdım, sende ellerini koltuklarımın altına sokar ısınmaya çalışırdın ; --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Babamda böyle yapardı derdin, --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]ben baban değilim derdim. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Sen deniz gözlerini kısıp ayak parmaklarının ucuyla yükselip bir öpücük kondurup dudaklarımı sen benim herşeyimsin diyerek yaramaz çocuklar gibi gülümserdin.. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Şimdi ise dudakların yok dudaklarımda bir elimde sigaram diğer elim cebimde--
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]

--
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Şimdi sen kimin neyisin --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Şimdi sen hiç birşeyimsin --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Senden sonra sana kaç kez geldiğimden haberin bile yok tıpkı seni uzaktan uzağa görmelerim den haberin olmadığı gibi.. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]İnerken sen o merdivenleri sessizce yaklaşıp usulca kolundan tutup seni seviyorum dememek için kendime nasıl işkence ettiğimi bilmediğin gibi --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]O kadar çok değiştinki --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]O kadar çok değiştimki --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Düşünmesi bile deli ederken bir bakşasının elinin elinde olması ; bir başkasının olduğunu bir şizofren gibi tepkisizce izledim --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ve gidiyorum son gelişimdi sana --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Bu son şiirim sana --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ama en acısı neydi biliyormusun --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Benim çok sevdiğim senin hiç bir zaman sevemediğin namluyu çevirdiğimde sana yada dayadığım bir çok kez şakağıma, --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]çekemedim tetiği --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ben seni ne öldürücek kadar nede ölücek kadar sevmemişim--