Hoşgeldin Misafir

Bütün Dillerde Metin Seslendirme İndirim Kuponu - Voiser.net

semihmalkoc53

20 Ağu 2019
141 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
-Voiser.net--- ile İçeriğinize mükemmel uyum sağlayacak insansı makine sesleri ile her alanda seslendirmeler yapın.--

-Pahalı mikrofonlar, ses stüdyoları ve seslendirmenlere ihtiyaç duymadan Youtube'a içerik üretinVoiser’ın gelişmiş dijital kitap analizi ile haftalar sürecek kitap seslendirmelerine dakikalara içerisinde sahip olun.--

-Tanıtım Filmi, Oyun, Anons, IVR Tanıtım filmleriniz, Anonslarınız, Sesli Yanıt sistemleri; ihtiyacınız olan tüm alanlar için ses üretin.--

-Türkçe, İngilizce, Arapça, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Rusça, Çince, Japonca, Korece ses seçenekleri ile metinlerinizi doğal, akıcı ve gerçekçi bir şekilde sese çevirin--
-Metin dosyalarınızı kolayca sese çevirin. Tanıtım videoları ve sosyal paylaşım içeriklerinize anlatım oluşturun. Podcast yayınları yapın.--

-Api Servisi ile tüm Haber, Köşe yazısı, Yayın, Makale ve Paylaşımlarınızı seslendirin. Kullanıcılarınıza bir ebve Mobil Player ile dinleme imkanı sunun.--

-Uzaktan Eğitim ve sunum içeriklerinizi seslendirin. Slaytlarınıza seslendirme ekleyin, anlatımlı videolar oluşturun.--

-Buradan ---istediğiniz bir paketi seçip ödeme kısmında bu indirim kodunu yazarsanız. %10 indirimden faydalanabilirsiniz.--
-Örnek olarak denemek isterseniz ---Buradan ---deneyebilirsiniz.--

-İndirim Kodu: tekno10---