Hoşgeldin Misafir

Bydersimli alıntıdır. Yardım edermisiniz ?

TurkCoder

8 Eyl 2017
2,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
forumumuz destek forumu değildir, istek forumuda değildir, bazı sorunlara kendiniz bir çare bulmanız gerekir, sonucunda warez scriptler sorunlu olabilir, yükle çalışsın diye birşey yok, yeterli bilgi sahibi değilseniz bu konularda, warez script ile uğraşmak yerine ücretini ödeyerek orjinal script alabilirsiniz, sonucunda firmalar kendileri kurarak scripti hazır halde vermekteler..

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
TurkCoder' Alıntı:
forumumuz destek forumu değildir, istek forumuda değildir, bazı sorunlara kendiniz bir çare bulmanız gerekir, sonucunda warez scriptler sorunlu olabilir, yükle çalışsın diye birşey yok, yeterli bilgi sahibi değilseniz bu konularda, warez script ile uğraşmak yerine ücretini ödeyerek orjinal script alabilirsiniz, sonucunda firmalar kendileri kurarak scripti hazır halde vermekteler..

işte herşey bu kadar net :at:

asomania

18 Ara 2018
191 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
efeshell' Alıntı:
Hocam script gayet başarılı bir şekilde çalışıyor. Yardım edilecek birşeyi yok. @TurkCoder reisin dediği gibi warez script kurmayı beceremiyorsan yapılacak şey belli parasını verip orjinalini alacaksın.

Abi localde bir sorun yokta hosta attığımda sorun çıkıyor o yüzden yardım istemiştim. @TurkCoder haklı zaten

yavsaksafak3

15 Haz 2019
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
WebciAdam' Alıntı:
ayder24' Alıntı:
bydersimli niye banlandı

by dersimli aktiftir

aktif değil giriş yok ben bydersimli rübe vermişlerdi oda gitmiş

asomania' Alıntı:
@bydersimli nin paylaşmış olduğu Ajans V4+ scripti, host'a yüklediğimde üye olmada hata veriyor ne yaptıysam olmadı bu script tam benim aradığım scriptti. yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar. şimdiden teşekkürler. THS ayrıcalıktır.

@bydersimli 

firmadan alınan olduğu giib sunulan scripti kuramıyorsan kardeş sen bu işi yapmayacan serverden çekilen bir script değilki lisasnssız satılan script ioncube bile yok hostingin sıkıntılı senin

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
WebciAdam' Alıntı:
ayder24' Alıntı:
bydersimli niye banlandı

by dersimli aktiftir

bydersimli profiliniz aktiftir yanlız forumda bazı düzeltmeler vardır bazı üyelerimizin üyelikleri hataya düşmüştür belliki sizin hesapta hataya düşmüş lütfen beklemede kalın en kısa zamanda düzeltilecektir.