Gönderilme Tarihi: 2 Ağu 2020 #41 catya catya 4 Şub 2020 38 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: sabırlı olmakta fayda var berat gününü bekleyelim )
Gönderilme Tarihi: 2 Ağu 2020 #42 (c) xLd^ (c) xLd^ 19 Eyl 2017 25 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV:
Gönderilme Tarihi: 2 Ağu 2020 #43 bynhatuncu bynhatuncu 30 Tem 2020 28 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: uzun sürer cok uzun
Gönderilme Tarihi: 2 Ağu 2020 #44 catya catya 4 Şub 2020 38 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: herşey çok güzel olacak )
Gönderilme Tarihi: 3 Ağu 2020 #45 yanlı yanlı 3 Ağu 2020 2 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: bilsoft haksız yere üyeliğimi sildi zırvaladı durdu tüh ben nasıl kaçırdım bu temaları arkadaşlar mümkünse linkleri atabilirmisiniz indireyim
bilsoft haksız yere üyeliğimi sildi zırvaladı durdu tüh ben nasıl kaçırdım bu temaları arkadaşlar mümkünse linkleri atabilirmisiniz indireyim
Gönderilme Tarihi: 3 Ağu 2020 #46 bynhatuncu bynhatuncu 30 Tem 2020 28 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: @(c) xLd^ hangi insan evradiysa gelsin yüzleşelim benim özelime gelip kaç kişi link istiyor talep ediyor hiç birine vermiyorum diyorum (c) xLd^ gidin biri desinki bana link verdi gidip kendimi aticam bogaz koprusunden
@(c) xLd^ hangi insan evradiysa gelsin yüzleşelim benim özelime gelip kaç kişi link istiyor talep ediyor hiç birine vermiyorum diyorum (c) xLd^ gidin biri desinki bana link verdi gidip kendimi aticam bogaz koprusunden
Gönderilme Tarihi: 8 Ağu 2020 #47 solitaryking solitaryking 3 Ağu 2020 13 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Bilginiz emeğiniz ortada (c) xLd^ üstadım. Siz değerli üstadımızdan öğreneceğimiz çok şey var.
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Bilginiz emeğiniz ortada (c) xLd^ üstadım. Siz değerli üstadımızdan öğreneceğimiz çok şey var.