|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
rica ederim. diğer bölümler de gelecek ayrıca kanalımda ki diğer videoları da izleyebilirsin tavsiye ederim. iyi günler. hoşçakalilk defa duydum bu sürümü paylaşım için tşk ederim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Rica ederim teşekkürler bende sizlere başarılar dilerim. Turkhacks ile ilgili tanıtım neden olmasın burdan iyi geri bildirimler alırsam tabi ki yaparım.Eline sağlık kanalda başarılar dilerim Turkhacks ile ilgili bi tanıtım videosuda hoş olurdu![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Fedora ve diğer distrolar var videolarını yapacağım ve sonra karşılaştırma videoları da olacak. Hangi distro kimlere uygun anlaşılacak. Rica ederim bende teşekkür ederim.Fedora hakkında güzel bir anlatım yapmanı tavsiye ederim son zamanlarda popüler bir distro ayrıca emeğin için teşekkür ederim
Teşekkürler beğendiğinize sevindim. Ama inanın gelişi güzel yapmadım yapmak için yapmadım çok büyük emek ve bilgi tecrübe var. İstediğiniz videolar varsa yada öneriniz yazabilirsiniz değerlendiririm.Eline sağlık, güzel olmuş.
Bence yeni başlayanlar ıcın en temelden bı seri hazırlayın, hem güzel bi iş, yeni bı kaynak bırakmış olursunuz, hemde yeni başlayan herkesi kanalına çekmiş olursunuz, bende dahil. Başarılarınız devamını dilerim.Teşekkürler beğendiğinize sevindim. Ama inanın gelişi güzel yapmadım yapmak için yapmadım çok büyük emek ve bilgi tecrübe var. İstediğiniz videolar varsa yada öneriniz yazabilirsiniz değerlendiririm.
Bu yapılacaklar listemde var bu videonun bölümleri bitince. Yeni başlayanlar windowstan linuxa geçecekler için en uygun dağıtım hangisi sebepleriyle örnekleriyle teknik olarak anlatıcam. Düşüncene katılıyorum yani. Kanalıma abone olup zil simgesini açarsanız yeni videolardan haberdar olursunuz. Teşekkürler iyi günler hoşçakalBence yeni başlayanlar ıcın en temelden bı seri hazırlayın, hem güzel bi iş, yeni bı kaynak bırakmış olursunuz, hemde yeni başlayan herkesi kanalına çekmiş olursunuz, bende dahil. Başarılarınız devamını dilerim.
Rica ederim bende teşekkür ederimEline sağlık