Hoşgeldin Misafir

CachyOS hakkında çok detaylı ve samimi bir teknik inceleme ve kurulum videosu

cihan1321

18 May 2026
15 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Fedora hakkında güzel bir anlatım yapmanı tavsiye ederim son zamanlarda popüler bir distro ayrıca emeğin için teşekkür ederim
Fedora ve diğer distrolar var videolarını yapacağım ve sonra karşılaştırma videoları da olacak. Hangi distro kimlere uygun anlaşılacak. Rica ederim bende teşekkür ederim.

Gulam

18 May 2026
25 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Teşekkürler beğendiğinize sevindim. Ama inanın gelişi güzel yapmadım yapmak için yapmadım çok büyük emek ve bilgi tecrübe var. İstediğiniz videolar varsa yada öneriniz yazabilirsiniz değerlendiririm.
Bence yeni başlayanlar ıcın en temelden bı seri hazırlayın, hem güzel bi iş, yeni bı kaynak bırakmış olursunuz, hemde yeni başlayan herkesi kanalına çekmiş olursunuz, bende dahil. Başarılarınız devamını dilerim.

cihan1321

18 May 2026
15 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bence yeni başlayanlar ıcın en temelden bı seri hazırlayın, hem güzel bi iş, yeni bı kaynak bırakmış olursunuz, hemde yeni başlayan herkesi kanalına çekmiş olursunuz, bende dahil. Başarılarınız devamını dilerim.
Bu yapılacaklar listemde var bu videonun bölümleri bitince. Yeni başlayanlar windowstan linuxa geçecekler için en uygun dağıtım hangisi sebepleriyle örnekleriyle teknik olarak anlatıcam. Düşüncene katılıyorum yani. Kanalıma abone olup zil simgesini açarsanız yeni videolardan haberdar olursunuz. Teşekkürler iyi günler hoşçakal