Hoşgeldin Misafir

çamaşır makinası nasıl hacklanır

Sanalhack

1 Eyl 2017
263 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Evet arkadaşlar bunun En basıt yolu ilk önce ustundeki kapagı sokuyorsunuz sonra ortada olan hortumlarini cikariyorsunuz ondan sonra kazana yavasca eyilip yukari cekiyorsunuz altinda bitanede motor var onuda sokuyorsunuz sonra kazanı yerine koyuyorsunuz ardından ust kapagı kapatıp goturup bir ikinci elciye satıyorsunuz :D motoruda saglam oldugundan baska birine satin bi taşla İki küş :D

Security

25 Ağu 2017
894 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Benım Kullanıcı adimi kopyalayan arkadaş Camaşir makinesi hacklemekmi istiyorsun :) Süper fikir önce elektirik uclarina 2 kablo cek yere ver sonra 1 kap su dök yere ardından cıplak ayakla o suya bas cektiğin 2 kablonun ucu suya deyecek şekilde ayarla prize tak hem çamaşir makinesini hackle hemde kendini tatmin et burada sana kimse şaşirip ben diye yetki vermez ;)

TurkCoder

8 Eyl 2017
2,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Alpa-Gu' Alıntı:
başkanım çok önemli değil sacede indirdiğim scriptlerin database ayarlarını yapamadım bu konuda yardım edebilecek birisi var mı diye sorucaktım

biliyorsunuz, bir çoğunu kurmuyor ve direk paylaşıyoruz, o sebeple bu konuda çokta yardımcı olamayabiliriz..
ancak tr scriptlerde genelde panel/system/ayar.php  |  panel/system/baglan.php gibi database yönetim dosyaları bulunmakta..
db ayarlarını php dosyasına girdikten sonra, sql dosyasını phpmysql den upload etmeniz (import / içe aktar) yeterli olmakta..
bazı scriptlerde ne yazıkki tam çalışmayabiliyor..

Lamborghini

1 Ara 2017
54 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Krdsm diger forumlarda uyeler derki abi en iyi sitede nasil açık ararım ne ile ne yaparim bizim forum uyesi annesinin kullandigi çamaşır makinesini hacklemek istiyor birader ne yapcan çamaşır makinesini hackleyip kirli sulari havaya mi fışkırtcan nasil bir fantezin var krdsm