|
Cevabınız için teşekkür ederim sanırım shinjiruyu tercih edeceğim. peki bir soru daha sormak istiyorum örnek veriyorum spor1.com diye domain aldım ve siteyi açtım site kapanırsa hazırda spor2.com diye domainim olsun mu veya bu siteyi 2.ci domaine nasıl geçireceğim. TİB Kontrol sistemine gerek var mı ?DMCA ignored hosting yaz google a sana uygun olanı al
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Siteyi yeni alan adına taşıyıp eski domaini yeniye 301 çekeceksinCevabınız için teşekkür ederim sanırım shinjiruyu tercih edeceğim. peki bir soru daha sormak istiyorum örnek veriyorum spor1.com diye domain aldım ve siteyi açtım site kapanırsa hazırda spor2.com diye domainim olsun mu veya bu siteyi 2.ci domaine nasıl geçireceğim. TİB Kontrol sistemine gerek var mı ?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Tavsiye için teşekkürler bi bilgili bi abi de bana ovh yi önermişti ama artık shinjirudan aldım bakalım ileride bir sorun yaşarsam ovh ye geçerimovh iyi abi
Hocam shinjirudan hostingi aldım. Yakalanma riskim nedirSiteyi yeni alan adına taşıyıp eski domaini yeniye 301 çekeceksin
Ne farkı var hocam ? Çok büyük bir fark yaratıyor mu ? Shinjiru isim vermez diye buradan aldım bir de DMCA İgnored politikası var diyenamecheapdan aldım cloudflare lsanslı kullan