Hoşgeldin Misafir

Cardano ve DOGE'da Mark-Up Phase! Neler Olabilir?

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
On-chain verilere gore Cardano ve Dogecoin balinaları fiyat düşüşlerini fırsat olarak değerlendirip, bir sonraki Mark-Up Phase için token biriktirmeye devam ediyor. Ayrıntılar için Cointreni.com okumaya devam ediniz.

Dogecoin balinalar biriktirmeye devam ediyor-

Dogecoin balinaları, kripto para birimleri için kısa vadeli fiyat hareketiyle ilgili mevcut piyasa oynaklığının ortasında tokenleri indirimli olarak topluyor benzer biçimde görünüyor. Her piyasa döngüsünün, fiyatların düzleştiği ve karşıt yatırımcıların indirimli satın alma fırsatı görmüş olduğu bir birikim aşaması bulunduğunu belirtmekte yarar var.

Uzmanlara gore bu piyasa döngüsü sona erdiğinde, bir sonraki ‘Mark-Up Phase’ adım atar. Bu, piyasanın bir süredir istikrarlı olduğu ve yükselmeye başladığı bir aşamayı ifade eder. WhaleStats, bu yatırımcı kategorisinin averaj DOGE bakiyesinde %987,76’lık bir artış bildirdiği için, son 24 saat içinde en büyük 100 Dogecoin holder’ı portföylerini artırdı. Portföylerinin averaj DOGE kıymeti de %929,33 arttı.

IntoTheBlock verilerine gore Dogecoin karlılığı %53’te kalıyor. Paradaki daha çok adresin ağ için yararlı olması planlanıyor, zira holder’lar pozisyonlarını bozmak için satış hayata geçirmeye daha azca eğilimli oluyor.

Cardano balinaları, fiyat düşerken büyük işlemleri %213 artırdı-

IntoTheBlock verilerine gore Cardano balinaları, büyük işlemlerde %213’lük bir artışla son 24 saat içinde daha etken hale geldi. Büyük işlem ani artışları çoğu zaman kurumsal oyuncuların yada alım yada satım meydana getiren balinaların artan etkinliğiyle ilişkilendirilir. IntoTheBlock’a gore bu işlemler taşınan 100.000 doları aşıyor.

Bir kripto para borsası olan Bitrue (BTR), Cardano’ya (ADA) dayalı trade paritelerine mühim bir ekleme daha yaptığını duyurdu. Bitrue’nun toplumsal medya kanallarında paylaşılan resmi duyuruya gore, Bitrue’nun spot trade ekosistemi, Cardano’nun tokeni ADA’yı kullanarak altı ek parite başlattı.

DefiLlama’ya gore, Cardano ağı, Minswap DEX’in piyasaya sürülmesi ve artan sayıda merkezi olmayan ürün ile kilitli toplam değerde (TVL) süratli bir artış görmüş oldu. Cardano ağının genel kıymeti (süratli yönetim token’leri dahil) hızla ortalama 199.74 milyon dolardan 262 milyon dolara terfi etti.

1 Mart’tan 12 Mart’a kadar, ağın akıllı sözleşmesinde kilitli olan fonların toplam değerinde mühim bir artış oldu ve ortalama 62 milyon dolar daha çekti. Bununla beraber, hisseli yönetim varlıkları dahil edilmediğinde, Cardano’nun Blockchain TVL’si 174,65 milyon dolar civarındaydı.