Hoşgeldin Misafir

CCLEANER PROFFESIONAL PLUS v5.85

CemC

3 Eki 2021
668 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CCLEANER PROFFESIONAL PLUS v5.85
. CCleaner
. Defraggler
. Recuva
. Speccy
içermektedir.

KURULUM

- Internet bağlantınızı kapatınız! (Bu önemlidir! Yoksa anahtar çalişmaz)
- CCleaner'i kurunuz.
- "Keys.txt" dosyasındaki CCleaner anahtarlarınden birini kopyalayınız.
- Uygulamayi çalıştırınız.
- Başlangıçta kurulum anahtarı sorulduğunda, anahtarı yapıştırınız.
- "Kaydol" (Register) düğmesine basınız.
- Tamam! CCleaner nihayet etkinleştirilmiştir.
- Kolay gelsin.
(İşlem bitince internet bağlantınızı açmayı unutmayınız!)

AÇIKLAMA
CCleaner Professional: Windows PC'lerde önemsiz dosyaları ve hataları (Windows 10 dahil) bularak kaldıran bir yardımcı programdır. Birkaç tıklamayla -disk alanını kurtarmanıza yardımcı olur ve bilgisayarınızı daha hızlı ve verimli hale getirir.
Defraggler: Di-sk birleştirme uygulaması. Diğer disk birleştirme uygulamalarından ayrılan en önemli özelliği komple bir diski birleştirmek yerine analizden sonra seçtiğiniz büyük boyuttaki dosyaları veya seçtiğiniz klasörleri birleştirebilmesi.
Recuva: Silinen dosyaları geri getirmenizi sağlayan, kullanımı açısından oldukça kolay ve popüler bir programdır.
S-peccy: Gelişmiş bir sistem bilgisi görüntüleme yazılımıdır. Bu programla bilgisayarınızın tüm donanımı hakkında ayrıntılı olarak bilgi edinebilir, anakart, işlemci ve hdd ısısını görüntüleyebilirsiniz.

İndirme Linki :-

T U R K H A C K S

Moderatör tarafında düzenlendi:

CemC

3 Eki 2021
668 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Eline, emeğine sağlık. Teşekkür ederiz.

Fırsat verdiğiniz için ben de teşekkür ederim.

Not: Program Eset EndPoint Security kurumsal'da tarandı. Herhangi bir sorun tespit edilmedi. 20 kadar PC'de de birkaç gündür düzgün çalışmaktadır.

CemC

3 Eki 2021
668 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
azadben' Alıntı:
umarim calisiyordur hala, tskler sagolun

CCleaner dahil yüklediğim tüm uygulamaları yeni sürüm çıkınca güncellemeye gayret ediyorum. Dün gece (23.1.2022) CCleaner'in yenii sürümünü yükledim.
Şu sayfadan indirebilirsiniz Cleaner Professional Plus 5.88 Multilingual TurkHacks-
Sitenin sağ üst köşesinde yer alan Arama Düğmesi-ne CCleaner- yazarak aratabilirsiniz. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa belirtin lütfen.
Kolay gelsin. İyi günler dilerim.