Hoşgeldin Misafir

Çevrimdışı kameraları Endura WS5000 Gelişmiş Sistem Yönetimi Yazılımından Kaldırma

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sorun : Çevrimdışı kameraları Endura WS5000 Gelişmiş Sistem Yönetimi Yazılımından nasıl kaldırırım?
  • WS5000
  • WS5200
Çevrimdışı kameraları kaldırmak için, kullanıcı dizinindeki "DeviceOnline.dat" önbellek dosyasını silin.
Varsayılan yol C:\Program Files\Pelco\Endura\WS5000\Packages\UserConfigs\[usernamee] şeklindedir.
Windows aracılığıyla bu konuma gitmek için aşağıdaki prosedür izlenebilir.
  • Windows Başlat düğmesine tıklayın.
  • Çalıştır'ı seçin .
  • Kullanıcı klasörünün tam yolunu yazın. yani C:\Program Files\Pelco\Endura\WS5000\Packages\UserConfigs\admin
  • Tamam düğmesine tıklayın .
WS5000 yazılımı, bilinen tüm cihazların önbelleğini tutar. Bir aygıt kaldırılırsa önbellekte görünmeye devam edebilir.
Bu yazıda belirtilen yöntem önbelleği kaldırır ve yazılımı bir sonraki önyüklemede önbelleği yeniden oluşturmaya zorlar.

user3232

1 Mar 2022
136 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sorun : Çevrimdışı kameraları Endura WS5000 Gelişmiş Sistem Yönetimi Yazılımından nasıl kaldırırım?
  • WS5000
  • WS5200
Çevrimdışı kameraları kaldırmak için, kullanıcı dizinindeki "DeviceOnline.dat" önbellek dosyasını silin.
Varsayılan yol C:\Program Files\Pelco\Endura\WS5000\Packages\UserConfigs\[usernamee] şeklindedir.
Windows aracılığıyla bu konuma gitmek için aşağıdaki prosedür izlenebilir.
  • Windows Başlat düğmesine tıklayın.
  • Çalıştır'ı seçin .
  • Kullanıcı klasörünün tam yolunu yazın. yani C:\Program Files\Pelco\Endura\WS5000\Packages\UserConfigs\admin
  • Tamam düğmesine tıklayın .
WS5000 yazılımı, bilinen tüm cihazların önbelleğini tutar. Bir aygıt kaldırılırsa önbellekte görünmeye devam edebilir.
Bu yazıda belirtilen yöntem önbelleği kaldırır ve yazılımı bir sonraki önyüklemede önbelleği yeniden oluşturmaya zorlar.
dostum eline saglık bir şey sorucagım bu yaptıgımızz kamerayı mı kaldırıyor tamamen mesela aygıt yöneticisinden kaldırıyorum kamerayı ama yine aktif oluyor rat,keylog korkusundan kamera olsun istemiyorum. yoksa konuyu cok yanlış mı anladım eline saglık