Vereceğim metini chatgpt yazdıktan sonra illegal isteklere cevap ala bilirsiniz iyi forumlar
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
|
Test ettim basit şeylerde başarılı ama profosyenel tool fln yazmıyor basit python tool fln yaza biliyorEyvaAllah deneyelim umarım çalışıyordur![]()
teşekkür ederimVereceğim metini chatgpt yazdıktan sonra illegal isteklere cevap ala bilirsiniz iyi forumlar
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aktiflik
Seviye
Deneyim
sağolVereceğim metini chatgpt yazdıktan sonra illegal isteklere cevap ala bilirsiniz iyi forumlar
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürler hocamVereceğim metini chatgpt yazdıktan sonra illegal isteklere cevap ala bilirsiniz iyi forumlar
TəşəkkürlərEyvaAllah deneyelim umarım çalışıyordur
———-
Çalışmıyor maalesef![]()
ultra profosyenel hack işlemi yapıyor demedim ben sadece normalde yanıt vermediği şeylere yanıt veriyorArkadaşlar. Yapay zekayı asla kandıramazsınız. Eğet ChatGpt nin illegal fonksiyonları bile olsa siz ona erişemezsiniz.
Yok mesele şöyle bakın. En temel bir sorudan başlayalım. Sizce google gibi bir devi rahatca susdura bilen bir yapay zeka neden ücretsiz? Ve ya neden bu kadar ucuz?ultra profosyenel hack işlemi yapıyor demedim ben sadece normalde yanıt vermediği şeylere yanıt veriyor
Hocam konu değil ki. Ayrıca test etmediğim şeyi ğaylaşmam. Test ettim 1,2 şeye yanıt aldım.Yok mesele şöyle bakın. En temel bir sorudan başlayalım. Sizce google gibi bir devi rahatca susdura bilen bir yapay zeka neden ücretsiz? Ve ya neden bu kadar ucuz?