Hoşgeldin Misafir

CHECKER YAPMA

kardinalx

28 Nis 2021
48 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
herkese selamlar ,

soyle bır sorunum var tüm forumda gezdım evet valorant , spotift , blutv gibi bır cok platform checker var ama ben bir metin2 pvp sunucusunda checker istiyorum kaptan2.com elimde cok güzel bir account var elle denıyorum ama cok fazla :=)

yardımcı olabilirseniz cok mutlu olurum , simdiden tesekkurler <3

Muncuk Han

Muncuk Han

akp gençlik kolları başkanı
31 Ağu 2021
792 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
herkese selamlar ,

soyle bır sorunum var tüm forumda gezdım evet valorant , spotift , blutv gibi bır cok platform checker var ama ben bir metin2 pvp sunucusunda checker istiyorum kaptan2.com elimde cok güzel bir account var elle denıyorum ama cok fazla :=)

yardımcı olabilirseniz cok mutlu olurum , simdiden tesekkurler <3
openbullet kullan vds de

kardinalx

28 Nis 2021
48 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
onerdıgnıız uygun bır yer varmı ? herşey için cok tesekkur ederım ve openbullet ıcın temel bir video varmı benım ısıme yarayabılecek link atarsanız cok memnun olurum

kardinalx

28 Nis 2021
48 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
son olarak bilgi ve tecrübenize dayanarak birşey daha sorayım openbullet için bir eğitim videosu mumkunmu , checker yapan bir websiteye ? hepsi ya vlaorant yada spotify benimle ilgili olan birşey yok
teknosos dan ya da yyildiz medayadan al uygun fiyata bulursun ama zorlama sonuçta tr suncu sorun ola bilir

Muncuk Han

Muncuk Han

akp gençlik kolları başkanı
31 Ağu 2021
792 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
son olarak bilgi ve tecrübenize dayanarak birşey daha sorayım openbullet için bir eğitim videosu mumkunmu , checker yapan bir websiteye ? hepsi ya vlaorant yada spotify benimle ilgili olan birşey yok
gerek forum ve başka forumar gerek chatgpt ve içerik plartformalında bolca içerik bula bilirsin