Hoşgeldin Misafir

Chemstrail!!!

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Esselamün aleyküm güzel ailem;

Uzun zamandan beridir takipte olduğum bizzat gözlemlediğim mevzulardan biridir

CHEMSTRAİL

Dün küresel iklim safsatası adında bir konu açmıştım okuyan kardeşlerim az çok bilir. Şimdi anlatacağım mevzu ise chemtrail ile bizi nasıl zehirledikleri mevzusudur.

Chemstrail diğer adı spreyleme olan bu uygulama bu iş için hususi oluşturulan uçuş filosuyla yapılmaktadır. Bilmiyorum dikkat ettiniz mi? Hava açık temizken uçaklar arkasında beyaz duman bırakır. Bazıları 5-10 saniyede kaybolurken diğerler ekseriyetle kaybolmaz. İşte bu kaybolmayan izler CHEMSTRAİL İZLERİDİR. Bu söylemlerimizi boşa düşermek için her ne kadar -50 derecede buharın buza dönüştüğünü söyleseler de bir çok bağımsız kuruluş tarafından spreyleme sonrasında düşen yağmurlardan alınan numunelerde yapılan araştırmalar bunun tam aksini söylemekte. Grafen maddesinin yoğunlukta olduğunu sonuçları ile birlikte payalaşıldı. Hatta Meksika Kentucky Boston eyaletleri ve Rusya devleti bu uçuşların yasaklanması için konuyu yargıya taşıdı ve uçuşları yasakladılar.

Kürsel ısınma yalanı ile güya dünyayı soğutmak için güneşi perdeleme projesidir. Gariptir ki hastanelere kusma, ishal, ateş ve boğaz ağrısı (faranjit) değimiz hastalıklardan başvuranların sayısı çok yüksek. Bunun sebebi bizleri sinek gibi zehirliyor olmaları. Sadece bizimle kalsa iyiydi lakin tüm meyve sebze ve doğal su kaynaklarımıza kadar sirayet ediyor. Sürekli bir boğaz temizleme gereği duyuyoruz.

Bundan nasıl korunacağız? Mutlak koruma pek mümkün olmasa da elbette bazı tedbirler alabiliriz. Aldığımız meyve ve sebzeleri iyice yıkamak sirkeli su ve karbonat ile temizlemek, Çeşme suyu yerine doğal kaynak sularının en temizini bulabilirsek bulmak o da yoksa cam şişede satılan hazır sulardan kullanmak veya son çare arıtma cihazı kullanmak, aldığımız meyve ve sebzelerin organik olmasına özen göstermek. Günlük sirkeli su veya tuzlu su ile gargara yapmak.

Cenab-ı Allah bize yardım etsin bu aşağılıklara da fırsat vermesin ve tuzaklarını bozup başlarına çevirsin. Amin. Vesselam…

Konuyla ilgili video bırakıyorum. İzlemenizi tavsiye ederim 3 dk kısa video

@DeepiMpaCt @JQTR1 @NasyoneL @maheks @QARAKURT @eisenheim

Son düzenleme:

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İnsanlar ekseriyetle “deli bunlar gözüyle” baktığı için çok detaya girmek istemiyorum :) aslında ön yargıları kırıp bunlar acaba bize yıllarca yalan söylemiş olabilirler mi diye bir kere düşünseler olayın rengi değişecek insanlar uyanacak o zaman ne kapitalizm kalır ne emperyalizm kalır hepsi çöp olur ancak Cenab-ı Allah’ın da bir bildiği var bilemiyoruz :)

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İnsanlar ekseriyetle “deli bunlar gözüyle” baktığı için çok detaya girmek istemiyorum :) aslında ön yargıları kırıp bunlar acaba bize yıllarca yalan söylemiş olabilirler mi diye bir kere düşünseler olayın rengi değişecek insanlar uyanacak o zaman ne kapitalizm kalır ne emperyalizm kalır hepsi çöp olur ancak Cenab-ı Allah’ın da bir bildiği var bilemiyoruz :)
Bilimsel bişey hocam