Hoşgeldin Misafir

CHP yine bildiğimiz gibi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Güzel kardeşlerim seçim çalışmaları sebebiyle Anadolu'yu geziyorum ve şuan Mersin'deyim. Yoldan arabayla geçiyorduk ki Lanetullah CHP'nin itfaiye ve zabıtadan teşekkül eden çalışanları AK Parti'nin afişlerini söküyordu. Durumu genel merkeze ve ile bildirdim ancak halka hizmet vermekle meşgul olması gereken belediye memurları CHP'nin parti işleriyle alakadar oluyor. CHP zulmüne dur demek için canla başla çalışıyoruz yarın da Karaman'da olacağım İnşallah.

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Reisci anadolunun her şehrine gidiyor musun?
Güzel kardeşlerim seçim çalışmaları sebebiyle Anadolu'yu geziyorum ve şuan Mersin'deyim. Yoldan arabayla geçiyorduk ki Lanetullah CHP'nin itfaiye ve zabıtadan teşekkül eden çalışanları AK Parti'nin afişlerini söküyordu. Durumu genel merkeze ve ile bildirdim ancak halka hizmet vermekle meşgul olması gereken belediye memurları CHP'nin parti işleriyle alakadar oluyor. CHP zulmüne dur demek için canla başla çalışıyoruz yarın da Karaman'da olacağım İnşallah.

ruguaglowarez

Yekaterinburg
15 Ocak 2019
1,559 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Reisçi denen arkadaş futbol takımı tutar gibi fanatik bir ruh haliyle tayyip ve hükümetin savunuculuğuna ve avukatlığına soyunmuş bu platformda bu tür paylaşımlar yapmanız bile hiç ahlaki değil siyaset yapılacak yer değil burası ve yazdıklarınız çok çocukça allah size akıl versin ne diyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...