Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiç Ulan Şurayı Nasıl Hackleyebilirim diye Düşünen oldumu veya Şurayı Hacklesek Fena Olurdu Gibi Fikirleri Olan ? Varsa Yazsın Onun Hakkında Konu Yazacağım -
atm hacklemek için win 7 expolit bilmen yeterli atm işletim sistemleri win 7 nereden biliyorsan diye sorarsan dostum 5 den fazla kez kurlum gördüm , Nasa yı hacklemek istersende brom sub domainlerine yönel en son 09 / 2017 de index yedi buyur : http://zone-h.org/mirror/id/30258622
Babacanım 2 veya 3 ay geçmiş konu üstünden konuları tekrar gün yüzüne çıkartmaya çalışıyorsunuz.Bakın bu şekilde yaparak yeni üyeler için birşey öğrensinler diye konular makaleler scriptler vsler açılıyor siz bu şekilde yaparak milletin görmesine manidar oluyorsunuz.Babacanım sen yeni değilsin bunları söylemeye lüzum bile yok aslında işe yarayacak konuları çıkartmanız daha aşikâr olacaktır.Lüften dikkate alarak bazı şeyleri ona göre hareket etmenizi önemle rica ederim.