Hoşgeldin Misafir

Cinler Hakkında Herşey!!!

ruguaglowarez

Yekaterinburg
15 Ocak 2019
1,559 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Normalda görülmemeli olan bir şeyi gördüğünde psikolojin nasıl sağlam kalır?
Fizik kelimesi, Dünyanın tüm dillerinde aynı, İngilizde de Rusçada da Türkçede de ne demek istiyorsunuz şimdi?
Bilimin B harfinden haberi olan her kes Pi, G değerlerinin nereden geldiğini bilir. Sahi Pİ neden gelmedi?
Dini inancın olmaya bilir. Amma Edep ve saygı en önemli noktadır.
1- Bakterileri,Mikropları,Virusleride göremiyorsun normal gözünle ama mikroskop ve benzeri cihazlar ile görülebiliyor görünce psikolojinmi bozuyorlar.
2- Fizik ile alakasız bir konu bu ama yazmadan önce tüm dillerde aynı olmadığı bir araştırsaydın keşke.
3 - Pi (π) sayısı, bir dairenin çevresini (2πr) çapına (2r) böldüğümüzde elde ettiğimiz orandır. Yunanca kökenlidir. Yer çekimi g ile gösterilir kütle çekimi sabiti ise büyük G ile gösterilir.
4 -Edepten bahsediyorsunda çölde bir kabilede yaşamıyoruz onların törelerine uygun düşünecek hareket edecek değiliz senin inandığına inanmayan sizin düşüncenizde olmayana edeptenmi bahsediyorsun edep yahu olmayan şeyleri varmış gibi insanlara kabul ettirmeye çalışıyorsun bir konuda kesin ve emin konuşacaksanda kanıtla ıspatla konuş.

K3RR4R

K3RR4R

TIM Lideri
Himalaylar
22 May 2024
116 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
1- Bakterileri,Mikropları,Virusleride göremiyorsun normal gözünle ama mikroskop ve benzeri cihazlar ile görülebiliyor görünce psikolojinmi bozuyorlar.
2- Fizik ile alakasız bir konu bu ama yazmadan önce tüm dillerde aynı olmadığı bir araştırsaydın keşke.
3 - Pi (π) sayısı, bir dairenin çevresini (2πr) çapına (2r) böldüğümüzde elde ettiğimiz orandır. Yunanca kökenlidir. Yer çekimi g ile gösterilir kütle çekimi sabiti ise büyük G ile gösterilir.
4 -Edepten bahsediyorsunda çölde bir kabilede yaşamıyoruz onların törelerine uygun düşünecek hareket edecek değiliz senin inandığına inanmayan sizin düşüncenizde olmayana edeptenmi bahsediyorsun edep yahu olmayan şeyleri varmış gibi insanlara kabul ettirmeye çalışıyorsun bir konuda kesin ve emin konuşacaksanda kanıtla ıspatla konuş.

1. Bakterileri kendi boyunda gorursen nolur peki :)
2. O dediklerin 2pr ve sair bunlari biliyorum. Bunlari kokeni nerden geliyor? neden a diyil alfa? neden b diyil betta
3. hali-hazirda ikimiz de elimizde olanlari gosteriyoruz. Bir seyi kabul etmiyorsan, konusma. Senin konusman birilerini rahatsiz ede bilir. (Buna tolerantlik ve liberallik denir + Demokrasi)
4. Kanitlari gormek isteyen kimseler gore bilir yalnizca. Sen bir edebini uslubu kanitla bana :) sonra benim kanitlarima geliriz

Burasi Bir hack formu. Ilmin yeterse hack konusunda tartis, yetmiyorsa gelip inanclara saygisizlik etme. Iste ahlak ve edep anlayisi burdan baslar. Islamda da millet farki yoktur. Irkcilik haramdir. O yuzden arap falan diye ayiramam. Islam da Allahtan gelmis, insanlardan diyil.

bovyes

16 Ağu 2024
1,046 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamün Aleyküm son 2-3 yıldır ciddi anlamda dertliyim bu konuda son 1 aydır görüntü,ses ve kokular ile başladı bende rabbim sapıtanlardan eylemesin inşAllah. 2014 den beri havas,celcelutiye,ledun ilmi ve çok daha fazlası olmak üzere araştırmalar yapmaya başlamıştım. Namaz ve ihlas arttıkça vesvese ve şeytanın benimle çok daha uğraştığını derinden hissediyorum. Umarım sonum şarlatan hocalar gibi olmaz. Rabbim ihlas, iman ve sünnet yolunda akıl ve kıvrak zeka nasip etsin ben dahil herkese inşAllah.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamün Aleyküm son 2-3 yıldır ciddi anlamda dertliyim bu konuda son 1 aydır görüntü,ses ve kokular ile başladı bende rabbim sapıtanlardan eylemesin inşAllah. 2014 den beri havas,celcelutiye,ledun ilmi ve çok daha fazlası olmak üzere araştırmalar yapmaya başlamıştım. Namaz ve ihlas arttıkça vesvese ve şeytanın benimle çok daha uğraştığını derinden hissediyorum. Umarım sonum şarlatan hocalar gibi olmaz. Rabbim ihlas, iman ve sünnet yolunda akıl ve kıvrak zeka nasip etsin ben dahil herkese inşAllah.
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu

Öncelikle geçmiş olsun

İnternetten veya o tür yerlerden okuduklarınız ile amel ederseniz üzülerek söylüyorum sonu genellikle böyle oluyor ve ileri boyutu daha kötü bir hal alıyor

En kısa sürede yapmaya çalıştığınız şeyleri acele bir şekilde terk etmenizdir. Bu tür işler başınızda sağlam bir hoca olmadan yapıldığında sonu büyük sıkıntılara sebep veriyor.

Havas ilmi veya gizli ilimler internetten öğrenilemez. Çünkü çok fazla yalan yanlış bilgiler var. Size tavsiyem bir an evvel bırakmanızıdır.

bovyes

16 Ağu 2024
1,046 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu

Öncelikle geçmiş olsun

İnternetten veya o tür yerlerden okuduklarınız ile amel ederseniz üzülerek söylüyorum sonu genellikle böyle oluyor ve ileri boyutu daha kötü bir hal alıyor

En kısa sürede yapmaya çalıştığınız şeyleri acele bir şekilde terk etmenizdir. Bu tür işler başınızda sağlam bir hoca olmadan yapıldığında sonu büyük sıkıntılara sebep veriyor.

Havas ilmi veya gizli ilimler internetten öğrenilemez. Çünkü çok fazla yalan yanlış bilgiler var. Size tavsiyem bir an evvel bırakmanızıdır.
Elhamdülillah internette araştırma yapmıyorum. Sadece tarikat şeyhimin verdiği virdlerle meşgulüm.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Elhamdülillah internette araştırma yapmıyorum. Sadece tarikat şeyhimin verdiği virdlerle meşgulüm.
Şimdi mübarek dertliyim demiştin diğer mesajında çok sıkıntı yaşadığını söylemiştin ona istinaden bende öyle dedim

Şeyhin olduğu halde sen bu sorunları yaşıyorsan kusura bakma alınma lütfen sözüme o şeyh değildir

Hakiki mürşidi kamiller müritlerini tehlikeye atacak bir vird vermezler bilirler neyin yanlış doğru olduğunu

Yine de sen bilirsin eğer konularımı iyi okursan ne demek istediğimi anlarsın inşaAllah

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
cinleri ancak gören onlarla arkadaşlık kuranlar en iyi anlarlar onlarda .bu konuda konuşmama yemini etmişlerdir .
Kim demiş? Ne alakası var? Buna deliliniz nedir?

Bu bir ilimdir böyle bir yemin vs yoktur ha şu var eğer ilim kullanıcısı ise veya alimse elbette ilmi gösteriş yapmak için hareket etmez arkadaşlık kuran vs konuyu hiç anlamamışsınız diğer konularıma da bakarsanız anlarsınız inşaAllah