İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Moderatör tarafında düzenlendi:
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
MaviSK' Alıntı:ilgi çekmeniz güzel anladık bayan taklidi yapma
MaviSK' Alıntı:@roselly sana diyorum açtıgın konu gereksiz toplumda abaza çok.
MaviSK' Alıntı:@roselly evet yazdıklarımı ve sildiklerimi moderasyon işlemlerinden görebilirsin , bunun yerıne daha detaylı birşeyler sunabilirsin günümüzdeki insanların genel olarak diyelim çoğu abazadır bu tarz konular açacaksanız yararlı paylaşım sunmak daha mantıklıdır.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
MaviSK' Alıntı:@roselly sana diyorum açtıgın konu gereksiz toplumda abaza çok bunun yerine insanlara daha yararlı bir konu bilgi sunabilirsiniz.
MaviSK' Alıntı:kız konu açtı doluşun abazalar
MaviSK' Alıntı:@roselly evet yazdıklarımı ve sildiklerimi moderasyon işlemlerinden görebilirsin , bunun yerıne daha detaylı birşeyler sunabilirsin günümüzdeki insanların genel olarak diyelim çoğu abazadır bu tarz konular açacaksanız yararlı paylaşım sunmak daha mantıklıdır çünkü bazı kardeşlerimiz sizleri örnek almaktadır yararlı paylaşım herzaman iyidir nokta.
WebciAdam' Alıntı:MaviSK' Alıntı:@roselly sana diyorum açtıgın konu gereksiz toplumda abaza çok bunun yerine insanlara daha yararlı bir konu bilgi sunabilirsiniz.
@mavisk boş yapma kardeş isteyen istediği konuyu açar (bazı cerceveler içinde ) sen yeni gelmiişssin foruma millete laf atıyorsun fazla boş yapma yoksa senin için iyi olmaz
boş konuşacağın ve milletin konusuna laf atacağın yerdeyerde kendin konu aç millete yararlı ol o zaman
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
MaviSK' Alıntı:@roselly sana diyorum açtıgın konu gereksiz toplumda abaza çok bunun yerine insanlara daha yararlı bir konu bilgi sunabilirsiniz.
NasyoneL' Alıntı:Genel kültür açısında yararlı bi konu açıkçası bu arada pedofili(ayt yöneticileri) ve zeofili şerefsizliktir hastalıktır