Hoşgeldin Misafir

-Cinsel Yönelim Bozuklukları-

MaviSK

1 Ocak 2020
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@roselly evet yazdıklarımı ve sildiklerimi moderasyon işlemlerinden görebilirsin , bunun yerıne daha detaylı birşeyler sunabilirsin günümüzdeki insanların genel olarak diyelim çoğu abazadır bu tarz konular açacaksanız yararlı paylaşım sunmak daha mantıklıdır çünkü bazı kardeşlerimiz sizleri örnek almaktadır yararlı paylaşım herzaman iyidir nokta.

Roselly

30 Eki 2019
164 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
MaviSK' Alıntı:
@roselly evet yazdıklarımı ve sildiklerimi moderasyon işlemlerinden görebilirsin , bunun yerıne daha detaylı birşeyler sunabilirsin günümüzdeki insanların genel olarak diyelim çoğu abazadır bu tarz konular açacaksanız yararlı paylaşım sunmak daha mantıklıdır.

Bilgilendirme amaçlı bir paylaşımdı. Çirkin ithamlarını kendine saklamanı tercih ederim. 

MaviSK

1 Ocak 2020
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
siz benı yanlış anladınız sanırım, sizlere çirkin birşey demedim yukarı okursanız dediklerimi anlarsınız çirkin birşey dediysem ban atarsınız ben sadece insanları bu tarz konularla bilgilendirmektense kendi yaptıgınız meslek örneğin pc üzerine ise onun hakkında bilgilendirebilirsiniz artık herneyse konuyu uzatmıyorum iyi forumlar herkese.

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
MaviSK' Alıntı:
@roselly sana diyorum açtıgın konu gereksiz toplumda abaza çok bunun yerine insanlara daha yararlı bir konu bilgi sunabilirsiniz.

@mavisk boş yapma kardeş isteyen istediği konuyu açar (bazı cerceveler içinde ) sen yeni gelmiişssin foruma millete laf atıyorsun fazla boş yapma yoksa senin için iyi olmaz
boş konuşacağın ve milletin konusuna laf atacağın yerdeyerde kendin konu aç millete yararlı ol o zaman

Roselly

30 Eki 2019
164 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
MaviSK' Alıntı:
kız konu açtı doluşun abazalar

MaviSK' Alıntı:
@roselly evet yazdıklarımı ve sildiklerimi moderasyon işlemlerinden görebilirsin , bunun yerıne daha detaylı birşeyler sunabilirsin günümüzdeki insanların genel olarak diyelim çoğu abazadır bu tarz konular açacaksanız yararlı paylaşım sunmak daha mantıklıdır çünkü bazı kardeşlerimiz sizleri örnek almaktadır yararlı paylaşım herzaman iyidir nokta.

WebciAdam' Alıntı:
MaviSK' Alıntı:
@roselly sana diyorum açtıgın konu gereksiz toplumda abaza çok bunun yerine insanlara daha yararlı bir konu bilgi sunabilirsiniz.

@mavisk boş yapma kardeş isteyen istediği konuyu açar (bazı cerceveler içinde ) sen yeni gelmiişssin foruma millete laf atıyorsun fazla boş yapma yoksa senin için iyi olmaz
boş konuşacağın ve milletin konusuna laf atacağın yerdeyerde kendin konu aç millete yararlı ol o zaman

Sen nasıl bir kralsın

mavisimsek

16 Eyl 2019
267 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
MaviSK' Alıntı:

Boş yapma forumdaki her yetkilinin bilgileri vs. alınıyor Onun fake olmadığı kadar senın abaza kelimesini kullanırken bile aklına kendinin geldiğinden eminim bence git boşunu kahvede yap paşam

NasyoneL' Alıntı:
Genel kültür açısında yararlı bi konu açıkçası bu arada pedofili(ayt yöneticileri) ve zeofili şerefsizliktir hastalıktır

ayt yöneticileri ve sünepeleri mitomani hastası la :)