Hoşgeldin Misafir

CipHer den Şikayetciyim..

blueq

22 Tem 2018
668 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Arkadaşlar Bu Cipher Denen arkadaştan şikayetciyim zamanında bana iptv verecekti ucretli para gonderdim vermedi benden borc istedi insanlık yaptik verdik onuda vermedi arsiv verecem dedi parasini verdik arsivi gonderdi tema begen dedi sana 21 adette kadar admin paneli giydirip vericem su ücrete dedi tamam dedik parasını gönderdik onuda yapmadı ve parayida vermedi şimdi istediğimizde işe girdim verecem diyor 26.kasimda skypden yazmısım verecem dedi hala veriyor soruyorum maaşlar geçikti diyor. yetkililere sesleniyorum biz burada görüp bu adamlara güveniyoruz arkadan bir cok işlem yapıyor buna gonderdiğim dekontlar konuşmalar bende Yemin ediyorumki bu adam benim parami en yakın zamanda vermez ise avukata vericem biz burada keriz degiliz biz insanlık yaptık para gonderdik.

EVET arkadaşlar arkadaş verdiği sözde durmamıştır. bu gun ayın 24. ve hala ödeme yapmadı sorduğumda verdiği cevap adamı bekliyorum.
şaşırmadım yani sözünün eri değil bu arkadaş dikkat edin arkadaşlar bu CipHer'e
Yönetime sesleniyorum gerekenin yapılmasını Talep ediyorum..

CipHer

17 Nis 2019
420 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
maaşımı alamadım bende sana 22 23ünde para gönderecem diye skypeden yazdım yok iş yok kimsede parada yok 22 23 ünde paranı gönderecem her kes şahittir.

NasyoneL' Alıntı:
@Cipher kusura bakma artık sürekli senden şikayet geliyo demekki hatalısın

hatabende maddi sıkıntılarım var kaç aydır forumada giremedim

CipHer

17 Nis 2019
420 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
2 hafta önce intihar ettim arkadaş haklı ben haksızım geciktirdim sıkıntılarım o kadar çoktuki parayla çözülecek sıkıntılar değil en kısa zamanda telafi edicem

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@cipher bak kardeşim sürekli şikayet var tamam durumun yoksa anlarız ama durumun olmadığı halde bu işlere neden kalkışıyorsun anlamıyorum
ayağını yorganına göre uzat yani
biz turkhacks yonetimi olarak o kadar şikayetten sonra kesinlikle bu forumda banlanmıştın ama timden olduğun için sana bir güvenimiz var senden o güveni boş yere çıkarmanı istemiyoruz bak kac kere demiş bunun iin para uolladım sana hala güvenerek para yollamış ama sen boşa çıkarıyorsun olmuyor boyle kendine biraz düzen ver kardeşim

CipHer

17 Nis 2019
420 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Webciadam' Alıntı:
@cipher bak kardeşim sürekli şikayet var tamam durumun yoksa anlarız ama durumun olmadığı halde bu işlere neden kalkışıyorsun anlamıyorum
biz turkhacks yonetimi olarak o kadar şikayetten sonra kesinlikle bu forumda banlanmıştın ama timden olduğun için sana bir güvenimiz var senden o güveni boş yere çıkarmanı istemiyoruz bak kac kere demiş bunun iin para uolladım sana hala güvenerek para yollamış ama sen boşa çıkarıyorsun olmuyor boyle kendine biraz düzen ver kardeşim

saol karşdeim kendime çeki düzen vericem dediğim tarihte ödemesini yapıcam

blueq

22 Tem 2018
668 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CipHer' Alıntı:
Webciadam' Alıntı:

EVET arkadaşlar arkadaş verdiği sözde durmamıştır. bu gun ayın 24. ve hala ödeme yapmadı sorduğumda verdiği cevap adamı bekliyorum.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
blueq' Alıntı:
CipHer' Alıntı:
Webciadam' Alıntı:

Gün içerisinde ödeme yapmazsa gereği yapılcak