Merhaba Arkadaşlar Bu Cipher Denen arkadaştan şikayetciyim zamanında bana iptv verecekti ucretli para gonderdim vermedi benden borc istedi insanlık yaptik verdik onuda vermedi arsiv verecem dedi parasini verdik arsivi gonderdi tema begen dedi sana 21 adette kadar admin paneli giydirip vericem su ücrete dedi tamam dedik parasını gönderdik onuda yapmadı ve parayida vermedi şimdi istediğimizde işe girdim verecem diyor 26.kasimda skypden yazmısım verecem dedi hala veriyor soruyorum maaşlar geçikti diyor. yetkililere sesleniyorum biz burada görüp bu adamlara güveniyoruz arkadan bir cok işlem yapıyor buna gonderdiğim dekontlar konuşmalar bende Yemin ediyorumki bu adam benim parami en yakın zamanda vermez ise avukata vericem biz burada keriz degiliz biz insanlık yaptık para gonderdik.
EVET arkadaşlar arkadaş verdiği sözde durmamıştır. bu gun ayın 24. ve hala ödeme yapmadı sorduğumda verdiği cevap adamı bekliyorum.
şaşırmadım yani sözünün eri değil bu arkadaş dikkat edin arkadaşlar bu CipHer'e
Yönetime sesleniyorum gerekenin yapılmasını Talep ediyorum..
EVET arkadaşlar arkadaş verdiği sözde durmamıştır. bu gun ayın 24. ve hala ödeme yapmadı sorduğumda verdiği cevap adamı bekliyorum.
şaşırmadım yani sözünün eri değil bu arkadaş dikkat edin arkadaşlar bu CipHer'e
Yönetime sesleniyorum gerekenin yapılmasını Talep ediyorum..