Hoşgeldin Misafir

CipHer Şikayet Konusu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CipHer

17 Nis 2019
420 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bne telafisini yeni arşivle yapıcam dedim script arşivi dağılmadı kimseyeen son gönderdiğim scirpt hariç giç biri lisanslı satılanscript değildir.

sana verdiğim scirpt 105 adet scriptiçin içinden bir script değil ayrı bir scripttir. hatta kırılan bir scirpt olduğunuda belli ettim

yarın hepsini kurup demolarını paylaşacağım hepsi tek tek denenmiştir zaten

canberk10

30 Eyl 2017
173 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
arkadaşın söylediklerine katılmıyorum bende satın aldım aralarında sadece 4 5 tanesinde şifreli script vardı o da olur. şimdi pcm bozulduğu için tekrar istedim scriptleri mesaj gönderdim sana clipher

JotttA

JotttA

-> Velhasıl, tükendik kaptan.
Virtual
26 May 2019
713 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CipHer' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:
Warez olduğunu belirttiyse script çalışıyosa sorun yok

105 tane hariç lisanssız olarak belirtti yani nulled olarak 105 taneyi sorun etmiyor 106ncıyı sorun ediyor

kendini haklı çıkartma ben senden arşiv satın almadım o scripti satın adlım özellikle de sordum mesajların ekran goruntulerı var lisans sorunu warezlik bir durumu var mı dedim sen bana hayır yok dedin bana web tasarım scripti lazım dedim bana kobiajans scripti attın sc fiyat 100 tl dedin arşive de 100tl dedin ben onu satın aldım senden arşivi değil ben sana onu sordum diğer sc ler umrumda değil warez mi degıl mi diye firmadan adamlar bana yazıyor lisansız diye ... mesajların goruntusunu istiyenler ozelden ulassınlar.

Security

25 Ağu 2017
894 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
şimdi tarafsız olarak konuşayım istersenız arşiv calişiyor arşive sorun yok kurulumda sorun yok adam zaten kendi yazdığı scrıpt olsa 100 tanesini 100 liraya satmaz mantık yurutmekte fayda var 1 script 2 script hatasi yuzunden bu şekilde sorun cıkartmayın lütfen forumda

lacost14

istanbul
21 Ara 2019
355 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ŞİKAYETCİYİM YÖNETİCİLER ADAMDAN ALDIM PARAYLA SCRİPT VE HEP BOZUK SCRİPTLERİ VERDİ BANA SİKAYETCİYİM BU ADAMI TUTMAYIN KARDEŞİM BURDA MİLLETİ DOLANDIRIYOR SCRİPTLER BOZUK DİYORUM SKYPEDEN TAKMIYOR BİRŞEY ALMAYIN BUNDAN

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Vallaha bende script aldım. E ticaret v5 olan script shell açık dolu. 1 tane daha e ticaret sitesi var ondada sıkıntı var ama 100tl ne alacaksınız yav adam sizin için toplamış sunmuş daha ne istiyorsunuz. arasında çalışan 1 tane script varsa ona sayın 100TL işte. Görende milyarları verdiniz sanar. E ticaret v5 açık olduğunu forumda açtığı konuda ilettim yazmadım bile skype'dan. Verdiğiniz parayı önce göz önünde bulundurun öyle yazın. Bende parayı verdimde aldım ama şunu unutmayın warezdir scriptler warez olmasa zaten 100TL satmaz afedersinizde adam da salak değil sonuçta. Arasında çalışan gayet güzel scriptler var sağol kardeşim tekrardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...