|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
smf124' Alıntı:bu script satanların hepsini ezip geçer sayimleri bedava sunar bayadır kavga etmişsiniz grupda cipherden alınan sayimleri burda satanlar gülüyorum ula size
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
DeepiMpaCt' Alıntı:Kim kimle nerede neden kavga etmiş bilgim yok. Kimseye git demedik, dön de demeyiz. Herkes kafasına göre.
kralmetin0606' Alıntı:DeepiMpaCt' Alıntı:Kim kimle nerede neden kavga etmiş bilgim yok. Kimseye git demedik, dön de demeyiz. Herkes kafasına göre.
Sana da bu tavır yakışırdı patron
Aktiflik
Seviye
Deneyim
DeepiMpaCt' Alıntı:kralmetin0606' Alıntı:DeepiMpaCt' Alıntı:Kim kimle nerede neden kavga etmiş bilgim yok. Kimseye git demedik, dön de demeyiz. Herkes kafasına göre.
Sana da bu tavır yakışırdı patron
Beni biraz olsun tanımış olan herkesin bildiği üzere; insan kaybetmekten değil kazanmaktan yanayımdır, sınırlar aşılmadığı sürece.. Kendini buraya ait hissedenlere "neden geldin?" demeyiz.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
kaan71' Alıntı:Cipher hatırladığım kadarıyla dolandırma muhabbetine banlandi hatta yakın bi arkadaşıma da script vereceğini söyleyip vermediği için bende uyarmistim kendisini ve sürekli bütün sorunlar bundaymis gibi kaza yaptım yok sobadan elim yandı yok, gaz açık kaldı v.b. cenabetin başına gelebilecek bütün olaylar bu arkadaşın başına geldigini hatırlıyorum. Burası kimseye neden geldin dediğine şahit olmadım demezde sonuçta kim buraya emek verirse karşılığını da almıştır
kaan71' Alıntı:Cipher hatırladığım kadarıyla dolandırma muhabbetine banlandi hatta yakın bi arkadaşıma da script vereceğini söyleyip vermediği için bende uyarmistim kendisini ve sürekli bütün sorunlar bundaymis gibi kaza yaptım yok sobadan elim yandı yok, gaz açık kaldı v.b9. cenabetin başına gelebilecek bütün olaylar bu arkadaşın başına geldigini hatırlıyorum. Burası kimseye neden geldin dediğine şahit olmadım demezde sonuçta kim buraya emek verirse karşılığını da almıştır
Aktiflik
Seviye
Deneyim
İyi o zaman hoşgeldin yanlış anlamışım paylaşımlarını görelim bakalım performansın da düşüş var mı?smf124' Alıntı:kaan71' Alıntı:Cipher hatırladığım kadarıyla dolandırma muhabbetine banlandi hatta yakın bi arkadaşıma da script vereceğini söyleyip vermediği için bende uyarmistim kendisini ve sürekli bütün sorunlar bundaymis gibi kaza yaptım yok sobadan elim yandı yok, gaz açık kaldı v.b9. cenabetin başına gelebilecek bütün olaylar bu arkadaşın başına geldigini hatırlıyorum. Burası kimseye neden geldin dediğine şahit olmadım demezde sonuçta kim buraya emek verirse karşılığını da almıştır
Iyi hatırlıyonda yanlış anlıyon bir sürü sıkıntı yaşadım hakladım dedim ulaşamadım ben cipher tekrardan geldim şimdi
n0va' Alıntı:Ben arkadaş banlandığında arayıp skype adresini buldum, sonra script arşivi satın aldım kendisinden, hiç dolandırma vs. yapmadan çok lazım olan bir arşivi verdi bana. Dolandırma niyetli biri olsa forumdan banlandım nede olsa diyip engelleyebilirdi beni. Kendisini tanımam ama scriptleri çok iyi.
O scriptleeinhepsi satın alınıp toplanan sceiprler sen sonyazilimi o paraya bile alamazdın silmişmişMorley' Alıntı:evet dolandırıcılıktan banlanmıştı. Parasını aldı scriptleri teslim etmedi. O zamanlar bir kaç yönetici yanlış hatırlamıyorsam Turk_Cod3r filan haklaması için 1 hafta süre verdi ve hala teslim etmemişti parasını iade et dedi etmedi. Bende script almıştım kendisinden scriptlerin çoğu kırık çıktı ve çoğuda shell vardı. komple silmiştim satın aldığım herşeyi. Daha sonrasında kendisine ilettim bakıp dönecem demişti dönmemişti. o sıralar sorunları vardı öyle söylemişti. Bende ne hatırlıyorum ama![]()
smf124' Alıntı:n0va' Alıntı:Ben arkadaş banlandığında arayıp skype adresini buldum, sonra script arşivi satın aldım kendisinden, hiç dolandırma vs. yapmadan çok lazım olan bir arşivi verdi bana. Dolandırma niyetli biri olsa forumdan banlandım nede olsa diyip engelleyebilirdi beni. Kendisini tanımam ama scriptleri çok iyi.
Saol kardeşim devamı gelecek yakijda
O scriptleeinhepsi satın alınıp toplanan sceiprler sen sonyazilimi o paraya bile alamazdın silmişmişMorley' Alıntı:evet dolandırıcılıktan banlanmıştı. Parasını aldı scriptleri teslim etmedi. O zamanlar bir kaç yönetici yanlış hatırlamıyorsam Turk_Cod3r filan haklaması için 1 hafta süre verdi ve hala teslim etmemişti parasını iade et dedi etmedi. Bende script almıştım kendisinden scriptlerin çoğu kırık çıktı ve çoğuda shell vardı. komple silmiştim satın aldığım herşeyi. Daha sonrasında kendisine ilettim bakıp dönecem demişti dönmemişti. o sıralar sorunları vardı öyle söylemişti. Bende ne hatırlıyorum ama![]()
smf124' Alıntı:kaan71' Alıntı:Cipher hatırladığım kadarıyla dolandırma muhabbetine banlandi hatta yakın bi arkadaşıma da script vereceğini söyleyip vermediği için bende uyarmistim kendisini ve sürekli bütün sorunlar bundaymis gibi kaza yaptım yok sobadan elim yandı yok, gaz açık kaldı v.b9. cenabetin başına gelebilecek bütün olaylar bu arkadaşın başına geldigini hatırlıyorum. Burası kimseye neden geldin dediğine şahit olmadım demezde sonuçta kim buraya emek verirse karşılığını da almıştır
Iyi hatırlıyonda yanlış anlıyon bir sürü sıkıntı yaşadım hakladım dedim ulaşamadım ben cipher tekrardan geldim şimdi