Hoşgeldin Misafir

Cipherin Dönmesini İsteyenler

smf124

31 Tem 2020
368 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu script satanların hepsini ezip geçer sayimleri bedava sunar bayadır kavga etmişsiniz grupda cipherden alınan sayimleri burda satanlar gülüyorum ula size 

sn4h9kl.jpg

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kralmetin0606' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Kim kimle nerede neden kavga etmiş bilgim yok. Kimseye git demedik, dön de demeyiz. Herkes kafasına göre.

Sana da bu tavır yakışırdı patron

Beni biraz olsun tanımış olan herkesin bildiği üzere; insan kaybetmekten değil kazanmaktan yanayımdır, sınırlar aşılmadığı sürece.. Kendini buraya ait hissedenlere "neden geldin?" demeyiz.

kralmetin0606

13 Tem 2019
908 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
kralmetin0606' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Kim kimle nerede neden kavga etmiş bilgim yok. Kimseye git demedik, dön de demeyiz. Herkes kafasına göre.

Sana da bu tavır yakışırdı patron

Beni biraz olsun tanımış olan herkesin bildiği üzere; insan kaybetmekten değil kazanmaktan yanayımdır, sınırlar aşılmadığı sürece.. Kendini buraya ait hissedenlere "neden geldin?" demeyiz.

Ben artık buraya ait hissetmiyorum. Burası bizim diyorum, online sürem ortada.

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,434 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Cipher hatırladığım kadarıyla dolandırma muhabbetine banlandi hatta yakın bi arkadaşıma da script vereceğini söyleyip vermediği için bende uyarmistim kendisini ve sürekli bütün sorunlar bundaymis gibi kaza yaptım yok sobadan elim yandı yok, gaz açık kaldı v.b. cenabetin başına gelebilecek bütün olaylar bu arkadaşın başına geldigini hatırlıyorum. Burası kimseye neden geldin dediğine şahit olmadım demezde sonuçta kim buraya emek verirse karşılığını da almıştır

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kaan71' Alıntı:
Cipher hatırladığım kadarıyla dolandırma muhabbetine banlandi hatta yakın bi arkadaşıma da script vereceğini söyleyip vermediği için bende uyarmistim kendisini ve sürekli bütün sorunlar bundaymis gibi kaza yaptım yok sobadan elim yandı yok, gaz açık kaldı v.b. cenabetin başına gelebilecek bütün olaylar bu arkadaşın başına geldigini hatırlıyorum. Burası kimseye neden geldin dediğine şahit olmadım demezde sonuçta kim buraya emek verirse karşılığını da almıştır

Öyle bişeyler hatırlıyorum sanki ama gelsin kendini aklasın ne diyelim

smf124

31 Tem 2020
368 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kaan71' Alıntı:
Cipher hatırladığım kadarıyla dolandırma muhabbetine banlandi hatta yakın bi arkadaşıma da script vereceğini söyleyip vermediği için bende uyarmistim kendisini ve sürekli bütün sorunlar bundaymis gibi kaza yaptım yok sobadan elim yandı yok, gaz açık kaldı v.b9. cenabetin başına gelebilecek bütün olaylar bu arkadaşın başına geldigini hatırlıyorum. Burası kimseye neden geldin dediğine şahit olmadım demezde sonuçta kim buraya emek verirse karşılığını da almıştır

Iyi hatırlıyonda yanlış anlıyon bir sürü sıkıntı yaşadım hakladım dedim ulaşamadım ben cipher tekrardan geldim şimdi

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,434 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
smf124' Alıntı:
kaan71' Alıntı:
Cipher hatırladığım kadarıyla dolandırma muhabbetine banlandi hatta yakın bi arkadaşıma da script vereceğini söyleyip vermediği için bende uyarmistim kendisini ve sürekli bütün sorunlar bundaymis gibi kaza yaptım yok sobadan elim yandı yok, gaz açık kaldı v.b9. cenabetin başına gelebilecek bütün olaylar bu arkadaşın başına geldigini hatırlıyorum. Burası kimseye neden geldin dediğine şahit olmadım demezde sonuçta kim buraya emek verirse karşılığını da almıştır

Iyi hatırlıyonda yanlış anlıyon bir sürü sıkıntı yaşadım hakladım dedim ulaşamadım ben cipher tekrardan geldim şimdi
İyi o zaman hoşgeldin yanlış anlamışım paylaşımlarını görelim bakalım performansın da düşüş var mı?

n0va

26 Haz 2020
1,803 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben arkadaş banlandığında arayıp skype adresini buldum, sonra script arşivi satın aldım kendisinden, hiç dolandırma vs. yapmadan çok lazım olan bir arşivi verdi bana. Dolandırma niyetli biri olsa forumdan banlandım nede olsa diyip engelleyebilirdi beni. Kendisini tanımam ama scriptleri çok iyi.

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
evet dolandırıcılıktan banlanmıştı. Parasını aldı scriptleri teslim etmedi. O zamanlar bir kaç yönetici yanlış hatırlamıyorsam Turk_Cod3r filan haklaması için 1 hafta süre verdi ve hala teslim etmemişti parasını iade et dedi etmedi. Bende script almıştım kendisinden scriptlerin çoğu kırık çıktı ve çoğuda shell vardı. komple silmiştim satın aldığım herşeyi. Daha sonrasında kendisine ilettim bakıp dönecem demişti dönmemişti. o sıralar sorunları vardı öyle söylemişti. Bende ne hatırlıyorum ama :D

smf124

31 Tem 2020
368 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
n0va' Alıntı:
Ben arkadaş banlandığında arayıp skype adresini buldum, sonra script arşivi satın aldım kendisinden, hiç dolandırma vs. yapmadan çok lazım olan bir arşivi verdi bana. Dolandırma niyetli biri olsa forumdan banlandım nede olsa diyip engelleyebilirdi beni. Kendisini tanımam ama scriptleri çok iyi.

Saol kardeşim devamı gelecek yakijda

Morley' Alıntı:
evet dolandırıcılıktan banlanmıştı. Parasını aldı scriptleri teslim etmedi. O zamanlar bir kaç yönetici yanlış hatırlamıyorsam Turk_Cod3r filan haklaması için 1 hafta süre verdi ve hala teslim etmemişti parasını iade et dedi etmedi. Bende script almıştım kendisinden scriptlerin çoğu kırık çıktı ve çoğuda shell vardı. komple silmiştim satın aldığım herşeyi. Daha sonrasında kendisine ilettim bakıp dönecem demişti dönmemişti. o sıralar sorunları vardı öyle söylemişti. Bende ne hatırlıyorum ama :D
O scriptleeinhepsi satın alınıp toplanan sceiprler sen sonyazilimi o paraya bile alamazdın silmişmiş

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
smf124' Alıntı:
n0va' Alıntı:

Saol kardeşim devamı gelecek yakijda

Morley' Alıntı:
O scriptleeinhepsi satın alınıp toplanan sceiprler sen sonyazilimi o paraya bile alamazdın silmişmiş

Cipherden aldığım hiç bir script durmuyor sadece aldığım 23 adet sonyazılım scripti var ki o zaten forumda kendisi paylalmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Özellikle kendisi belirtti E-ticaret yazılımları BİTİCARET VİVA Kurumsal bunlar için satın aldım geri kalan hepsi forumda vardı zaten. O aldıklarımda çalışmadı kendisinede söyledim bilmeden boş boş konuşma. Cipher isen nick değiştirip burda artistlik yapma. İnsan gibi yönetime derdini anlat gel, değilsende aramızda konuştuğumuz şeyi bilmeden konuşma. Sağdan soldan toplanan scriptleri bende bulurum mal değilim. Hiç bir yerde olmayan 2 3 e-ticaret sitesi 1 tanede VİVA kurumsal vardı. O zamanlar yoktu onlar için aldım zaten ki kendisinin satış yaptığı konuda da belirttim bu fiyata 1 tane script bulamazsınız ama çoğu çalışmıyor diye.

Ayrıca sen Cipher isen sana skype 3 4 kere yazdım bugun bakalım yarın bakalım diye 2 hafta bekledım bilirsin. Ha yine diyorum anatolia yazılımları diğer yazılımlar filan vardı hiç birini ne kurdum ne denedim sadece tek denediklerim e-ticaretlerdi.

smf124' Alıntı:
kaan71' Alıntı:

He cipher mişsin burda yazmışsın okumadım. Yukarıda ki mesajına istinaden. Sorunların olduğunu o zamanda demiştin forumda hatta skype banada demiştin bende üstüne düşmedim çünkü zaten makul bir fiyata almıştım. Senden ben scriptleri e-ticaret için aldığımı biliyordun, çalışmadı diye o kadar mesaj attım lisans istiyor dediğimde oldu ve sen hep bugün yarın dedin sonrasında da yazmadım zaten sorunlarım var dedin diye. Scriptin tekinde shell var diye satış konuda da belirttim. Ama sonrasında sen sonyazılım scriptlerini foruma yükledin ordan indirdiklerim var duruyorlarda. e-ticaretler için satış yapıpda o fiyata sonyazılımları alamazdın demen senın ayıbın. Ha benden yana helalı hoş olsun, hoş geldin tekrardan