Hoşgeldin Misafir

Claude OPUS 4.6 ve ChatGPT 5.3 Codexi Beleş Kullanabileceğimiz Bir Yöntem Mevcutmudur?

polatblack

27 Kas 2025
38 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar son zamanlarda belki de en çok ihtiyaç duyduğum bir soruydu, Benim gibi yapay zekayla uğraşan bir sürü insan varsa bu sorunu yaşıyordur şuan. öyle bir yöntem lazımki hani şey lazım, mesela 20-50 hesapla bedava kullanabileceğimiz bir yöntem laızm, genelde bedava olarak bir şey bulamadım, ancak chatgpt yi paralı bile alsak bir süre sonra en iyi versiyonuna limit giriyor. ben istiyorumki hiç limite takılmadan en iyisini sınırsız bir şekilde kullanayım, bunu yapmak içinde hani 20 tane hesap olsa anca limitsiz bir şekilde kullanabilrim, bunun gibi antigravity ve vscode de roo code + codex kullanmak kadar güzel olabilir ancak antigravity de de hesap sıkıntım var, rtoo code da da limit giriyor sürekli ve kullanamıyorum gidiyom bir tane daha chatgpt hesabı açıyom oda inanılmaz uğraştırıyor.

teksass

9 Kas 2022
1,434 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
yapay zeka kımse kullanımı bırak kımse tavsıye etmıyor kulllanan tum kullanıcıların bılgıler satılması yapıldı artı ıntar ettırmeye kadar hersey yaptı dunya acıklaması basın polıtakacılar uzmanlar yaptı baska denılcek soz yok

mxxlc

31 Ağu 2023
6 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar son zamanlarda belki de en çok ihtiyaç duyduğum bir soruydu, Benim gibi yapay zekayla uğraşan bir sürü insan varsa bu sorunu yaşıyordur şuan. öyle bir yöntem lazımki hani şey lazım, mesela 20-50 hesapla bedava kullanabileceğimiz bir yöntem laızm, genelde bedava olarak bir şey bulamadım, ancak chatgpt yi paralı bile alsak bir süre sonra en iyi versiyonuna limit giriyor. ben istiyorumki hiç limite takılmadan en iyisini sınırsız bir şekilde kullanayım, bunu yapmak içinde hani 20 tane hesap olsa anca limitsiz bir şekilde kullanabilrim, bunun gibi antigravity ve vscode de roo code + codex kullanmak kadar güzel olabilir ancak antigravity de de hesap sıkıntım var, rtoo code da da limit giriyor sürekli ve kullanamıyorum gidiyom bir tane daha chatgpt hesabı açıyom oda inanılmaz uğraştırıyor.
hocam havuz yöntemi ya da api dızlamak dışında pek bi seçenek yok maalesef

teksass

9 Kas 2022
1,434 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
aynen kankam nerde yaşıyorsun somalide falan mı?
amerıka elınde olan seyde trump sılah sırketıne satılmıs kullanılırmısın amerıka tut cın japonya bunlar kullanmıyor benım o saydım ulkelerde akrabam arkadasım var laf cambazı yapmam tartısmasıda amerıka avrupa yasa mahkeme baskanları dıyor amerıka chatgpt gemi ai mahkeme acıldı 41 yasım bu son sozum kendı turkiye uzmanlar bıle kullanmayın dıyo herseyı kayıt edıyo ızın olmadan uygulama olsun telefon ,leptop bılgısayarından tum verılerını alıyo bu kadar dıyeceklerım uzman olarak dıyorum

enixtr

5 Mar 2024
58 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
amerıka elınde olan seyde trump sılah sırketıne satılmıs kullanılırmısın amerıka tut cın japonya bunlar kullanmıyor benım o saydım ulkelerde akrabam arkadasım var laf cambazı yapmam tartısmasıda amerıka avrupa yasa mahkeme baskanları dıyor amerıka chatgpt gemi ai mahkeme acıldı 41 yasım bu son sozum kendı turkiye uzmanlar bıle kullanmayın dıyo herseyı kayıt edıyo ızın olmadan uygulama olsun telefon ,leptop bılgısayarından tum verılerını alıyo bu kadar dıyeceklerım uzman olarak dıyorum
@teksass Tecrübenize ve paylaştığınız bilgilere saygı duyuyorum, ancak bazı noktalarda teknik ve sektörel açıdan farklı bir perspektif sunmak isterim. Çin gibi ülkelerin önünde çeşitli kısıtlamalar olsa da, bu ülkeler yapay zekayı reddetmek yerine kendi yerli mimarilerini geliştirip aktif olarak kullanıyorlar.

Günümüzde yapay zeka araçlarını iş akışına dahil etmeyen bir yazılımcı, maalesef modern standartların dışında kalma riskiyle karşı karşıyadır. En basitinden; manuel olarak yazılması uzun zaman alan bir kod bloğunu yapay zeka saniyeler içinde taslak haline getirebiliyor. Bizim görevimiz ise bu kodu kontrol edip optimize ederek projeye dahil etmek. Bu durum, özellikle "boilerplate" kod yazımında ve hata ayıklama süreçlerinde muazzam bir verimlilik sağlıyor. Veri gizliliği konusundaki endişeleriniz haklı olsa da, doğru yapılandırılmış (local LLM veya kurumsal API'lar gibi) sistemlerle bu riskler minimize edilebiliyor.