Hoşgeldin Misafir

[ CLOAKER ] Propeller, Google ads, Facebook, Instagram, Twitter ve TikTok uyumlu cloaker.

mitralyozz

16 Eyl 2023
12 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
1303961185.jpeg

210029346.png

2081760076.png

Propeller, İnstagram & Facebook, Google ads, Tiktok, Twitter ( X) Gibi tüm sistemlerde sistemimiz aktif olarak çalışmaktadır. Yüksek trafikli işlemler için ayrıca özel sistemlerimiz mevcuttur. Tüm sistem anahtar teslim, domain, hosting yönetim desteği, tema desteği gibi tüm zaman alan işleri sizin için yapıyoruz, belirli avrupa ülkeleri ve orta doğu ülkeleri, asya ülkelerinde yüksek oranda verim almaktayız detaylar için iletişim adresleri üzerinden iletişime geçmeniz yeterlidir.

43695857.jpeg

1908280914.png

3225199980.png

**Herhangi bir telafi ve iade hakkı sunulmamaktadır. Ancak reklamınızı girdikten sonra hiç bir yönlendirme olmadan güvenli olmayan yazılım hatası alınırsa telafi sağlanır**

demo00

30 Mar 2022
82 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu sistemler çok pahalı ayrıca kendi domainim üzerinden neden çıkamıyorum çok saçma neden botlockpro.com gibi bir panel yok hem botlockpro.com da fiyat 15$ civarıyken sende neden bu kadar pahalı yeni cloaker arayışındayım ama sanırım değiştirmek mantıklı değil hem sorunda yaşamıyorum biraz daha uygun fiyatlı arıyorum ama botlockpro da kalmak daha iyi sanırım

mitralyozz

16 Eyl 2023
12 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Reklamında kalitelisini yap kardeşim :) . Sisteminle googlede reklam çıktığına eminmisin ? Yada gel propeller deneyelim sadece metamı çalışıyor yakında oda çalışmaz dikkat et

WebMaster33

17 Ocak 2025
6 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben de botlockpro için bayilik yapıyorum şu an için bir kişiye paylaştım iki aydır kiralıyor şimdilik bir sorun yok sadece sordugun için söylüyorum diğer arkadaşı tanımıyorum fakat paneliniz ilgimi çekti siz bayilik veriyor musunuz

WebMaster33

17 Ocak 2025
6 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yukardaki arkadaş markanızı zedeleyecek veya küçük düşürecek herhangi bir hareket yapmamış sadece fiyata isyan etmiş siz bir de kalkmış yok o sistemle yapamazsın bu sistemle olmaz falan filan deyip o markayı kötülemişsiniz küçük düşürücü ithamlarda da bulunmuşsunuz tahminim banlanması eğer küfür hakaret vesaire etmediyse, ki görünürde yok tamamen sizin tarafınızdan yapılmış daha sonrasında da nasıl olsa o yorumu görmeyecek diye gel şunu bunu deneyelim demişsiniz Garip😂 bu arada eğer denemek istiyorsanız sistem 24 saatlik deneme veriyor kaydolun deneyin

demo00

30 Mar 2022
82 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öyle propeller deneyelim deyip beni banlatmakla olmuyor ne bekliyordun bunu yazdıktan sonra banladığım için sana cevap vermeyip geri çekildiğimi falan düşüneceklerdi değil mi gel deneyelim sistem benim olsa burada mı yaparım reklamını gel bekliyorum bak cevap vermemezlik yapma