Hoşgeldin Misafir

Cloud compute hesapları hk.

psygoa

7 Ağu 2021
12 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hepinize selamlar,

arkadaşlar bir takım sebeplerden dolayı dışarılarda kaldım isteyen özelden bilgi alabilir teyit edebilir. geçimimi cloud makinelerden mining yaparak sağlıyorDUM. malesef tıkandım kendi hesaplarımı patlattım. sıcak bir yandan iki köpeğimde var 9 yıldır beraberiz onun telaşı derken kafa gitti gidiyor. 

sizden ricam altarnatif fikirleri olan yada elinde bolca hesabı olan benimle paylaşabilirmi. ilk bir ikisine belki ücret ödeyemeyebilirim sonrasında sizlerede kazandırabilirim yada ödeme ile hesap alırım sizlerden. şuan çanakkale civarındayım sağolsun bir kamping çadır verdi fakat onunda yer ücreti birikiyor hergün (iyilikmi kötülükmü karar sizin!). günlük yiyecek olayını hiç sormayın durum gerçekten fena.

bir şekilde direnç gösteriyorum çok şükür. amacım can sıkmak değil cloud düzgün gitse bilgi paylaşımı yapmaktan mutluluk duyucam. 

kendinize iyi bakın...

Bilen olur bilmeyen olur dünkü malesef kısa çalışmamdan bahsedeyim.

aws hesabı açtım gece 11 sularında makineleri oluşturmaya başladım tek tek 5 bölgede sabah 6 sularında biraz uyudum 8.53 gibi makineler durmuş fatura teyidi istiyor falan hesap askıda.

bu sürede 66.50tl mine ettim

tahmini tam performans 300-400 tl günlük bir hesaptan gelir gibi. sürekli başındayım bazı püf noktalardan dolayı ağır işçi gibi çalışıyorum hesap bulunca.

dediğim gibi kazandırmak isterim millet (yurt dışı) deli gibi kazanırken bizler güvensizlikten oturup duruyoruz.

şu sıkıntıyı halletsem azure aws gibi hesaplar konusunda bir topluluk oluşturmaya çalışıp gelirinide ortak fikir doğrultusunda harcamak istiyorum.