Hoşgeldin Misafir

CloudArcade v2.1.3 Yönetim Panelli Oyun Portal Scripti - Son Script Güncellemesi: 06/10/2025

WeeZe

8 Haz 2025
824 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
j62rcz8.jpg

Daha önce, önce ki versiyonları paylaşılmış. Bu güncel 06/10/2025 tarihli güncelleme ile v2.1.3 modeli, içerisinde yönetim paneli ve kurulum dosyaları mevcut.

CloudArcade, özellikle HTML5 oyun portalları için geliştirilmiş, bağımsız bir PHP içerik yönetim sistemidir (CMS). Yükleme, kurulum ve başlatma. Kodlama gerektirmez.

CloudArcade, oyun portalları için özel olarak tasarlanmış hafif ve yerel bir PHP'dir; şişkin çerçevelerden uyarlanmamıştır. Standart paylaşımlı barındırma veya VPS ile PHP 7+/8+ sürümlerinde çalışır. WordPress gibi yükleyin, yönetici panelinden yönetin ve dakikalar içinde oyun eklemeye başlayın.

İndirme Linki:

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sorunu çözmek için yönetim panelinden en son güncellemeleri yükle ve yedek almayı unutma. Ayrıca, destek ekibiyle iletişime geçerek güncellemenin garanti altında olduğunu öğren.

wl0rzt1n

19 Kas 2025
12 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
j62rcz8.jpg

Daha önce, önce ki versiyonları paylaşılmış. Bu güncel 06/10/2025 tarihli güncelleme ile v2.1.3 modeli, içerisinde yönetim paneli ve kurulum dosyaları mevcut.

CloudArcade, özellikle HTML5 oyun portalları için geliştirilmiş, bağımsız bir PHP içerik yönetim sistemidir (CMS). Yükleme, kurulum ve başlatma. Kodlama gerektirmez.

CloudArcade, oyun portalları için özel olarak tasarlanmış hafif ve yerel bir PHP'dir; şişkin çerçevelerden uyarlanmamıştır. Standart paylaşımlı barındırma veya VPS ile PHP 7+/8+ sürümlerinde çalışır. WordPress gibi yükleyin, yönetici panelinden yönetin ve dakikalar içinde oyun eklemeye başlayın.

İndirme Linki:​

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***​

Ellerinize sağlıkk

Serkannz

20 Ara 2025
90 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
j62rcz8.jpg

İndirme Linki:​

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***​

Eyw hocam