Hoşgeldin Misafir

Cloudflare hakkında yardım ödül 1000 dolar

legal_34

7 Ara 2025
13 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese selamlar,

Cloudflare bildiğiniz gibi sahte sitelere warnıng uyarısı sağlıyor biz bildirdiğimizde bunu sağlamıyor. Bizim rakip firma bunu 20 dk sağlıyor yani bizden 1 adım öndeler bizde bunu yapmak istiyoruz metod nedir bilen varmıdır? 30 dk cloud bu işlemi sağlar test ederiz metodu veriri 1000 dolarını alır kimsenin aklına bir şey gelmesin parası garantidir test yapılır 30dk 1 saat arasında warnıng düşer metodu verir parasını alır iletişim bilgilerini bırakıyorum önden parayı isteyenler zahmet edip yazmasın lütfen.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Cloudflare kullanımıyla ilgili sorunlarınız varsa, öncelikle DNS ayarlarını ve güvenlik kurallarını gözden geçirin. Ayrıca, Cloudflare destek ekibiyle iletişime geçerek detaylı yardım ve ödül başvurusu yapabilirsiniz.

legal_34

7 Ara 2025
13 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Cloudflare kullanımıyla ilgili sorunlarınız varsa, öncelikle DNS ayarlarını ve güvenlik kurallarını gözden geçirin. Ayrıca, Cloudflare destek ekibiyle iletişime geçerek detaylı yardım ve ödül başvurusu yapabilirsiniz.
hocam site benim site değil phishing web siteleri şikayet edip o sitelere warnıng uyarısı sağlamak istiyoruz bunu yapamadık yapabilen varmı acaba diye konu açtık

legal_34

7 Ara 2025
13 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu denilen özel bir yöntem 5 10 k fiyat çekenlere itibar bile etme derim
şuan bu yöntem gerekiyor bana eğer bu konuda yardımcı olursanız sevinirim 1000 dolar ödül koydum 42 bin tl eder kurla benden önden para isteyenler ile işim yok metodu verir test ederim başarılı ise alır 1000 dolarını önerin içinde ayrıca teşekkürler

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,450 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
şuan bu yöntem gerekiyor bana eğer bu konuda yardımcı olursanız sevinirim 1000 dolar ödül koydum 42 bin tl eder kurla benden önden para isteyenler ile işim yok metodu verir test ederim başarılı ise alır 1000 dolarını önerin içinde ayrıca teşekkürler
Aracı sistemi kullan forum üzerinden yazanlara
Ths Escrow güvenli olur

PERSEVERACE

7 Eyl 2023
112 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleyküm selam, 1000 dolarına yazık etme, metot falan yok, Adamlar Cloudflare'i beklemiyor, Google Safe Browsing ve PhishTank'e reportluyor. Google banlayınca Cloudflare veriyi otomatik çekip 20 dakikada uyarıyı basıyor, bütün olay bu ayrıca senin elle doldurduğun forumu script ile yapıyorlar. Ellerinde trusted reporter hesabı vardır, İyi akşamlar.

legal_34

7 Ara 2025
13 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Cevabın için teşekkürler Google Safe Browsing çok kez bildirdik fakat işlem sağlamıyor PhishTank yeni üyelik kabul etmiyor rakip firma 20 dakikada Warnıng yediriyor sitelere biz bu yapmak istiyoruz rakiplerimiz 1 adıım önde eşitlik yakalamak istiyoruz

legal_34

7 Ara 2025
13 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleyküm selam, 1000 dolarına yazık etme, metot falan yok, Adamlar Cloudflare'i beklemiyor, Google Safe Browsing ve PhishTank'e reportluyor. Google banlayınca Cloudflare veriyi otomatik çekip 20 dakikada uyarıyı basıyor, bütün olay bu ayrıca senin elle doldurduğun forumu script ile yapıyorlar. Ellerinde trusted reporter hesabı vardır, İyi akşamlar.

Kayıt olmak​

Yeni kullanıcı kaydı geçici olarak devre dışı bırakıldı.

Phishitank kabul etmiyor yeni üyelik