Hoşgeldin Misafir

Script İstek cloudy teması hakkında

TheGonz

20 Şub 2021
308 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Anladığım kadarı ile senin sorunun temada menünün gözükmemesi açılır alanların işlevsiz kalması ise benim sana vermiş olduğum kodlar ile değiştirerek manuel düzenleyip kendi url ve menunu oluşturabilirsin az bi html kod bilgin var ise.

TheGonz

20 Şub 2021
308 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
djiy6at.png
jy7e8z4.png
ezl6lb4.png

TheGonz

20 Şub 2021
308 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
6tmfevi.png

Aynı şekilde bende v3 kurup theme.php dosyasını değiştirip tema'da header kısmındaki menü gözükmüyordu orjinal sitesindeki html kodlar ile değiştirerek aktif hale getirdim.
sizede bu konuda yardımcı olmak istedim.

TheGonz

20 Şub 2021
308 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
donjooc.png

Düzenleme yapmadan öncede bu şekilde gözüküyor herhangibir menü gözükmüyor sizin bahsettiğiniz aynı probleme çözüm ürettiğim için yazıyorum.

teksass

9 Kas 2022
1,431 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kodları alsam bile orjinal site kod incele deidm aldı sey farklı cunku onların verdi icerigin kendisinde acılır alanda resim ekleme yapabiliyorsun ornek aldım paralı tema html acılır menusu

<div class="hs-mega-menu w-100 main-sub-menu ptb-20" aria-labelledby="hostingMegaMenu"> <div class="row no-gutters"> <div class="col-md-6"> <!--menu title with subtitle and icon item start--> <div class="title-with-icon-item"> <a class="title-with-icon-link" href="alan-adi"> <div class="media"> <div class="menu-item-icon"><i class="fa-solid fa-globe"></i></div> <div class="media-body"> <span class="u-header__promo-title">Alanadı (Domain) Tescil</span> <small class="u-header__promo-text"> <strong>210 TL</strong>'den başlayan fiyatlarla domain sahibi olun !</small> </div> </div> </a> </div> </div> <div class="col-md-6"> <!--menu title with subtitle and icon item start--> <div class="title-with-icon-item"> <a class="title-with-icon-link" href="{SITE_URL}whois"> <div class="media"> <div class="menu-item-icon"><i class="fa-regular fa-circle-question"></i></div> <div class="media-body"> <span class="u-header__promo-title">Alanadı (Domain) Whois <span class="badge badge-success ml-1">Yeni</span></span> <small class="u-header__promo-text">Alanadını sorgulayın kime ait olduğunu öğrenin ! </strong></small> </div> </div> </a> </div> </div> </div></div>