Hoşgeldin Misafir

Cok acil lütfen

hanfurkan47

19 Mar 2019
211 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun aleyküm merhaba arkadaşlar dadaskent_itiraf_25 abiler brnim sevgilimi sürekli paykaşıyor surayı patlatma şansımız yokmu allah rızası için lütfen konu yanlış açıldıysa uygun yere taşırmısınoz

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Normalde Atatürk düşmanı And pkk sayfaları harici çok kapatmıyorum ama kanıt ekle bakalım

Duruma göre uçururuz. Ama canım sıkıldı ve ya kavga ettim işte sayfayı kapatın durumu ise ilgilinmem nedir ciddi olan konu ss ekle.

hanfurkan47

19 Mar 2019
211 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Allah rızası için kanıtları siteye yüklüyorum dövüç kavga asla değil lütfrn yardımınızı bekliyorum kanıtı yğkleyip link paylaşacağım.

CyberHost' Alıntı:
Özelden ilet bana

Gönderdim

gamovertinks' Alıntı:
Normalde Atatürk düşmanı And pkk sayfaları harici çok kapatmıyorum ama kanıt ekle bakalım

Duruma göre uçururuz. Ama canım sıkıldı ve ya kavga ettim işte sayfayı kapatın durumu ise ilgilinmem nedir ciddi olan konu ss ekle.
Sizede gönderdim bakabilirsiniz engelledi zaten benide yarıdmınızı bekliyorum.

gamovertinks' Alıntı:

Amacım dövüş kavga amaçlı değil buradan tüm herkesi payklaşıyorlar. Ben erzurumda dadaşkentte yaşıyorum. Buraaıda dadaşkentte bulunan bir lise aihl okulu imam hatip yani admini kşmse normal bitsin kapansın diyr akrabasıyım diyip kaldırmasını rica ettim gönderdiğim ss de bulunuyor kızla ciddi düşünüyorum sevgilim. Admin beni enggelledi bu konuda yardımcı llacka tek ailem sizsiniz bu ilk ve tek oşacak hesabı istiyorum sadece kimse birşey paylaşamaz böyleleikle