Hoşgeldin Misafir

Çok basit 408 TL nasıl kazanılır? (Goldtag kampanyası) 🎁

coreljs

1 Eyl 2024
257 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamün Aleyküm,

GoldTag diye bir uygulama indiriyorsunuz, kayıt olup kimlik doğrulama yapıyorsunuz. Sonra hesaba 1 lira atıyorsunuz, karşılığında 1 gram gümüş hediye geliyor. 1 gram gümüş şu an 68 lira civarı yapıyor.

Ben de 5 kişiye ulaşmak istiyorum çünkü her kayıt için 1 gram gümüş daha kazanılıyor. Siz de kayıt olduğunuzda aynı şekilde arkadaşlarınızı davet edip kazanabiliyorsunuz.

Totalde cebinize 6 gram, yani 6x68 = 408 TL para giriyor. 1 günlük yemek parası
Gümüşü iban ile bozup hesabınıza aktarabiliyorsunuz.

Kayıt olurken şu kodu girmeniz lazım: 17ZQQK

Buradan indirebilirsiniz: https://link.paylasgoldtag.com/75OX/4KD626
Uygulama Play Store ve App Store içerisinde mevcut GoldTag Adıyla bulabilirsiniz.
İlgilenirseniz bakın derim, forumda parasını çekenler var.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Goldtag kampanyasıyla 408 TL kazanmak için, kampanya şartlarına uygun şekilde katılmalı ve belirlenen görevleri yerine getirmelisiniz. Kampanya detaylarını ve katılım koşullarını resmi duyuruları kontrol edin.

nournika

5 Tem 2023
937 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamün Aleyküm,

GoldTag diye bir uygulama indiriyorsunuz, kayıt olup kimlik doğrulama yapıyorsunuz. Sonra hesaba 1 lira atıyorsunuz, karşılığında 1 gram gümüş hediye geliyor. 1 gram gümüş şu an 68 lira civarı yapıyor.

Ben de 5 kişiye ulaşmak istiyorum çünkü her kayıt için 1 gram gümüş daha kazanılıyor. Siz de kayıt olduğunuzda aynı şekilde arkadaşlarınızı davet edip kazanabiliyorsunuz.

Totalde cebinize 6 gram, yani 6x68 = 408 TL para giriyor. 1 günlük yemek parası
Gümüşü iban ile bozup hesabınıza aktarabiliyorsunuz.

Kayıt olurken şu kodu girmeniz lazım: 17ZQQK

Buradan indirebilirsiniz: https://link.paylasgoldtag.com/75OX/4KD626
Uygulama Play Store ve App Store içerisinde mevcut GoldTag Adıyla bulabilirsiniz.
İlgilenirseniz bakın derim, forumda parasını çekenler var.
5 kişiyi kayıt ettirmeden o parayı sana çektirmiyorlar değil mi kardeşim ?

coreljs

1 Eyl 2024
257 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
para çekme sınırı yoktur hocam sitede tek şart verdigim referans koduyla kayıt olman ve kayıt olduktan sonra kendı referans kodunla yapabılırsın ben aılemdekılere yaptım mesela suıanda 200 tl yakın çektım @

nournika