Arkadaşlar ben wordpress ile ilgileniyorum.Ancak çok ileri düzey bilmiyorum.Bir site oluşturucam.Ancak kategori kısmında sorun yaşıyorum.Biliyorum bilenler için çok kolay bir soru lütfen bana yardımcı olun.
Sorum=Sitemin sağ kısmında kategori ve alt kategoriler oluşturmak istiyorum.Bunu nasıl yaparım?(resimli bir şekilde anlatmak istiyorum)
1)Wordpress admin panele girince Appearance daha widgets a tıklıyorum:
2)Daha sonra açılan sayfada Sidebarın içine Kategoriyi atıyorum:
3)Sitede bu şekilde gözüküyor:
4)Ancak ben alt kategoriler eklemek istiyorum.Bu şekilde:
(Yukarıdaki örneğe göre yazacak olursam)Yani siteme birisi girince ekranın sağında kategori ismi altınca pek çok alt kategori görsün istiyorum.Örneğin arabaya tıklayınca araba ile ilgili sayfa açılsın,uçağa basarsa da uçakla ilgili sayfa açılsın istiyorum.Bunu nasıl yaparım?
Sorum=Sitemin sağ kısmında kategori ve alt kategoriler oluşturmak istiyorum.Bunu nasıl yaparım?(resimli bir şekilde anlatmak istiyorum)
1)Wordpress admin panele girince Appearance daha widgets a tıklıyorum:
2)Daha sonra açılan sayfada Sidebarın içine Kategoriyi atıyorum:
3)Sitede bu şekilde gözüküyor:
4)Ancak ben alt kategoriler eklemek istiyorum.Bu şekilde:
(Yukarıdaki örneğe göre yazacak olursam)Yani siteme birisi girince ekranın sağında kategori ismi altınca pek çok alt kategori görsün istiyorum.Örneğin arabaya tıklayınca araba ile ilgili sayfa açılsın,uçağa basarsa da uçakla ilgili sayfa açılsın istiyorum.Bunu nasıl yaparım?