Hoşgeldin Misafir

Çok Sorunlu PC Yardımlarınızı Bekliyorum Vin10

1ol06

4 Tem 2018
51 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
1-) Masaüstüne kendiliğinden klasör oluşuyor.Bunun sebebi bence önceden indirilenlerin yeni klasöre kaydetmesi ama tüm indirme yöneticilerinin kayıt yerini direk masaüstüne çevirmeme rağmen yine gitmiyor. Bu klasörü oluşturan kaynak ne nereden bulabilirim?  --

2-) Pc şarjdayken açılmıyor fişi çıkarıp düğmeye bastığımda açılıyor sebebi nedir?--

3-) Oyunlar tam açılacakken düşük çözünürlükle -masaüstüne atıyor oyunda silah sesleri geliyor ekran gelmiyor.(ekran kartı donanımlar her şey güncel)----

-4-) Son zamanlarda wifi kapalı açılıyor fn le açmak zorunda kalıyorum sebebi nedir?----

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,497 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Şarjdayken hiç mi açılmıyor yoksa açılır gibi yapıp gidiyor mu ? Birde oyun açarken masaüstüne atması oyundan kaynaklı olabilir bazı oyunlar başlatıldığında arkaplandaki işlemleri minimuma düşürmeye çalışır ve windows aero efektlerini kapatır bilgisayarın ekran çözünürlüğünü önerilen ayara getirmeyi dene.

1ol06

4 Tem 2018
51 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
Şarjdayken hiç mi açılmıyor yoksa açılır gibi yapıp gidiyor mu ? Birde oyun açarken masaüstüne atması oyundan kaynaklı olabilir bazı oyunlar başlatıldığında arkaplandaki işlemleri minimuma düşürmeye çalışır ve windows aero efektlerini kapatır bilgisayarın ekran çözünürlüğünü önerilen ayara getirmeyi dene.

açılıp kapanıyor prizdeyken yanlışlıkla uykuya geçti bir kaç kere içini açıp bataryayı çıkarmak zorunda kaldım , ekran ayarlarında da  her şeyi denedim olmuyor galiba yeni güncellemeyle açmıyor

JQTR1' Alıntı:
Wifi kapanma bütün win10 larda var otomatik bağlan seçersen çözülür. Şarj mevzusunda da bi bataryayı çıkarı denesene.

yani demek istediğim wifi komple kapalı hiç bir wifiyi görmüyor FN+F2 tuşu kullanarak açıyorum otomatik bağlan sadece wifi açık olursa bağlanır. Eğer aygıt açılışta otomatik açılma seçeneği varsa onu bilmiyorum sadece güçten tasarruf etmek için wifiyi kapat diye bir şey var o da işaretli değil zaten

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,497 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
o laptop balkondan mı düştü noldu :) çıkar bi wifi kartına bak üstünde 2 tane fiş var hemen çıkıyolar oynamış olabilirler veya yazılımsal olabilir driver ı sil geri yükle açılmaması içinde gene içini aç hasarlı biyer var mı göze çarpan bi bak laptop u görmeden kesin konuşamam ama darbeye maruz kalmış gibi duruyor

1ol06

4 Tem 2018
51 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
o laptop balkondan mı düştü noldu :) çıkar bi wifi kartına bak üstünde 2 tane fiş var hemen çıkıyolar oynamış olabilirler veya yazılımsal olabilir driver ı sil geri yükle açılmaması içinde gene içini aç hasarlı biyer var mı göze çarpan bi bak laptop u görmeden kesin konuşamam ama darbeye maruz kalmış gibi duruyor

Darbeyi ben almışım beeeenn  ::D Bu sıkıntılar ilk klavyem bozuldu fn çalışmıyodu wifiyi açamadım gittim wlan taktılar klavyeyi de yapamadı geri zekalılar  o anda fişteyken açılmama sıkıntısı çıktı, sonra ben açtım klavye şeritinin uç kısmından kestim düzeldi. İçini en kötü 2 ayda bir açarım ağ kartını da yeni aldım hiç bir sıkıntı yok bilgisayarın içinde gel de kafayı yeme işte sorun şu desek de yapılmasa keşke milyonda bir hastalığa yakalanmış makina valla kimse çözemedi.