Hoşgeldin Misafir

Çok Ucuza Domain'ler

Pardius

22 Şub 2022
98 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba sizlere çok ucuza domain veren siteyi göstericem siteden alım yapmayı düşünüyorum bende yakın zamanda güvenilir mi değil mi bir bilgim yok bu arada dolar üzerinden satılıyor ama örneğin 1.9 dolar gibi fiyatlar eğer çok yüksek fiyatlar veriyorsa 1000 dolar gibi o domain kullanılıyor ve başkası tarafından satıldığı için yüksek veriyordur.

bu arada domainler 1 yıllık 1 yıl bitince eğer burdan aldıysanız 1 yıl bitmeden almanızı öneririm yoksa kapabilirler

unknown.png

CemC

3 Eki 2021
668 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
.xyz alan adını 0.98$'a veriyor.
.com en az 3 yıllık alımda ilk yıl $4.75 sonraki yıllar yenileme veya transfer 9.13$
.net ise en az 3 yıllık alımda ilk yıl $5.50 sonraki yıllar yenileme veya transfer $10.56'dan.
tırışka alan adları uygun olsa da com ve net gibi ekmek yenebilecek alan adları pek uygun gelmedi bana.

Pardius

22 Şub 2022
98 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CemC' Alıntı:
.com en az 3 yıllık alımda ilk yıl $4.75 sonraki yıllar yenileme veya transfer 9.13$
.net ise en az 3 yıllık alımda ilk yıl $5.50 sonraki yıllar yenileme veya transfer  $10.56'dan.
tırışka alan adları uygun olsa da com ve net gibi ekmek yenebilecek alan adları pek uygun gelmedi bana.

haklısınız daha çok .xyz .biz .shop gibi domainler ucuz

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CemC' Alıntı:
.net ise en az 3 yıllık alımda ilk yıl $5.50 sonraki yıllar yenileme veya transfer  $10.56'dan.

Googleda 70 lirayken alın yada elinizdekiler uzatın hocam