Merhaba Değerli TurkHacks Ailesi Aşağıya Bırakacağım Siteden Uyguna Domain Satın Alım Yapabilirsiniz. Hayırlı Forumlar.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
denemek lazımMerhaba Değerli TurkHacks Ailesi Aşağıya Bırakacağım Siteden Uyguna Domain Satın Alım Yapabilirsiniz. Hayırlı Forumlar.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
![]()
Bilgilendirme İçin Teşekkürler.Yenileme ücreti ne kadar hocam?
——-
Aylık: 1.99€ yenileme ücreti
Aktiflik
Seviye
Deneyim
eline sağlıkMerhaba Değerli TurkHacks Ailesi Aşağıya Bırakacağım Siteden Uyguna Domain Satın Alım Yapabilirsiniz. Hayırlı Forumlar.
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Arkadaş bilgilendirmeyi unutmuş bu siteden almak kolay değil öyle domaini bir onay süreci oluyor bu benim bile 1 ayda onaylandı burda mail vs attım uğraştım öyleteşekkürler hocam. Tek yıl kullanmak ıcın mantıklı ancak yenıleme ıse gırerse pahalıya gelıyor
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürlerMerhaba Değerli TurkHacks Ailesi Aşağıya Bırakacağım Siteden Uyguna Domain Satın Alım Yapabilirsiniz. Hayırlı Forumlar.
![]()
teşekkürlerMerhaba Değerli TurkHacks Ailesi Aşağıya Bırakacağım Siteden Uyguna Domain Satın Alım Yapabilirsiniz. Hayırlı Forumlar.
![]()
tesekkurlerMerhaba Değerli TurkHacks Ailesi Aşağıya Bırakacağım Siteden Uyguna Domain Satın Alım Yapabilirsiniz. Hayırlı Forumlar.
![]()