- Sürükle ve bırak sayfası – Elementor: Hızlı, sezgisel ve akıllı sayfa Insurin, özelleştirmenizi hızlı ve kolay hale getirecek. Düzeniniz bir dakika içinde yayınlanmaya hazır olacak!
- Tek tıklamayla kurulum: Güçlü tek tıklamayla kurulum programımızla constim'i kurun. Sitenizi hemen kurun ve çalıştırın! Hızlı, kolay ve çok hızlı!
- Güçlü Çerçeve yapısı, en popüler ve birinci sınıf fremwork, iyi kurulmuş, güçlü kod yıldızı tema seçenekleri çerçevesine dayanmaktadır!
- Sayfa/Gönderi Seçenekleri Sayfa Seçenekleri, Tema Seçenekleri ile el ele çalışır, ancak yalnızca tek bir sayfa veya gönderiyle ilgilidir. Bu özel durumda Tema Seçeneklerini geçersiz kılarak, size genel ayarlarınıza uymayan benzersiz bir sayfa veya gönderi oluşturma seçeneği sunar.
- Mailchimp entegrasyonu Haber bülteni aboneliğinizi, özel Mailchimp hesabı kişi listenizle entegre edin.
- İletişim Formu 7 ile uyumlu: constim, en güçlü ve en popüler özel iletişim formları WordPress widget'ıyla uyumludur! saniyeler içinde kendi formlarınızı oluşturun!
- Ayrıntılı Belgeler dahil: Kapsamlı belgeler ve constim'in nasıl kurulacağı ve özelleştirileceğine dair harika video kılavuzları, özelleştirmelerinizi süper kolay ve hızlı hale getirecek!