Gönderilme Tarihi: Nov 15, 2017 #1 hikigayasharp hikigayasharp Nov 23, 2017 1,336 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Mehabalar, Â 5 Yıllık bir USB belleğim vardı aynı sorunu yaşıyordum bu program sayesinde çözdüm sizlerede öneririm. USB Disk Storage Format Tool- To view the content, you need to Sign In or Register. To view the content, you need to Sign In or Register.
Mehabalar, Â 5 Yıllık bir USB belleğim vardı aynı sorunu yaşıyordum bu program sayesinde çözdüm sizlerede öneririm. USB Disk Storage Format Tool- To view the content, you need to Sign In or Register. To view the content, you need to Sign In or Register.
Gönderilme Tarihi: Nov 15, 2017 #2 CyBeRKaNKa CyBeRKaNKa Nov 14, 2017 10 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Başlat cmd yönetici olarak çalıştır disk part >> enter list disk >> enter select disk 1 >> enter attribute disk clear readonly >> enter koruma yazma hatası giderilir
Başlat cmd yönetici olarak çalıştır disk part >> enter list disk >> enter select disk 1 >> enter attribute disk clear readonly >> enter koruma yazma hatası giderilir
Gönderilme Tarihi: Nov 15, 2017 #3 Megabyte Megabyte Nov 12, 2017 342 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: @CyBeRKaNKa dediğiniz yöntemide biliyorum USB belleklerin basıları oyöntemde açılmıyor ben denediğim için konu açtım sizinkide denenebilir.
@CyBeRKaNKa dediğiniz yöntemide biliyorum USB belleklerin basıları oyöntemde açılmıyor ben denediğim için konu açtım sizinkide denenebilir.
Gönderilme Tarihi: Nov 15, 2017 #4 KavunluSakız KavunluSakız Sep 25, 2017 608 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Sağolasın.
Gönderilme Tarihi: Jul 27, 2024 #5 MaRaZ_ALİ93 MaRaZ_ALİ93 Jul 18, 2024 9 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: teşekkürler