Hoşgeldin Misafir

cPanel Güvenlik Açığı - 8 Mayıs 2026 - [CVE-2026-29201, CVE-2026-29202, CVE-2026-29203]

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,228 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
cPanel henüz teknik detayların tamamını (saldırganların kullanmasını önlemek için) paylaşmamış olsa da, bunun tüm sunucuyu etkileyebilecek ciddiyette bir açık olduğu ve acilen güncelleme yapılmasını duyurdu.

Neredeyse tüm aktif cPanel sürümleri (11.86'dan 11.136'ya kadar) bu durumdan etkileniyor.
  • Sunucunuzda otomatik güncellemeler kapalıysa veya belirli bir versiyona sabitlenmişse acilen manuel güncelleme yapmalısınız.
  • Terminal üzerinden /scripts/upcp komutunu çalıştırarak en son güvenli sürüme geçiş yapabilirsiniz.

Mehmetokanyavuz

21 Eki 2023
2,240 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben tespid ettim yapanlar bizim türkler, adamlar hacklediklerini forumda paylaşıyor. Ben az etkilendim, resimlerin sonuna .sory ekleyip resimleri bozmuşlar kripto yapmaya çalışmışlar dosyaları korumalar engel olmuş. wordpress lerde fonksiyon dosyasının içine kod yerleştirmişler, ayrıca bulunduğu klasörü silseniz siliyor otomatik aynı dosyalar geri geliyor ve silemiyorsunuz. Yaparsa bizim türkler yapar zarar verirse bizim türkler zarar verir, japon askerleri. Bir çok serverda firma sitelerini silmişler. yapan bunlar.