Hoşgeldin Misafir

cPanel Kurulumu - Plesk Kurulumu - DirectAdmin Kurulum Yapılandırma Hizmeti

Yilmaaz

Yilmaaz

DOLANDIRICI
3 Tem 2019
904 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

cPanel Kurulumu, Plesk Kurulumu ve DirectAdmin Kurulumu: Yapılandırma Hizmeti​

Web sitenizin yönetimi ve barındırılması için cPanel, Plesk ve DirectAdmin gibi kontrol panellerinin kurulumu ve yapılandırması büyük önem taşır. Bu kontrol panelleri, web barındırma işlemlerini daha kolay ve verimli hale getirir. İşte bu hizmetlerin detayları:

1. cPanel Kurulumu ve Yapılandırması​

cPanel, web barındırma hizmetlerinin yönetimi için en popüler kontrol panellerinden biridir. Kullanıcı dostu arayüzü ve geniş özellik yelpazesi ile öne çıkar. cPanel kurulum ve yapılandırma hizmetimiz şunları içerir:

• Kurulum: cPanel yazılımının sunucunuza kurulumu.
  • Güvenlik: Temel güvenlik önlemlerinin alınması, güvenlik duvarı ve saldırı tespit sistemlerinin yapılandırılması.
  • E-posta Yönetimi: E-posta hesaplarının oluşturulması ve yapılandırılması.
  • Yedekleme: Otomatik yedekleme sistemlerinin kurulması.
  • Performans Optimizasyonu: Sunucu performansının iyileştirilmesi için gerekli ayarların yapılması.
  • Destek: cPanel ile ilgili her türlü sorunuz ve sorunlarınız için teknik destek hizmeti.

2. Plesk Kurulumu ve Yapılandırması​

Plesk, hem Windows hem de Linux sunucular için kullanılabilen, esnek ve güçlü bir web yönetim panelidir. Plesk kurulum ve yapılandırma hizmetimiz şunları kapsar:

• Kurulum: Plesk yazılımının sunucunuza kurulumu.
  • Güvenlik: SSL sertifikalarının kurulumu, güvenlik duvarı yapılandırması ve diğer güvenlik önlemlerinin alınması.
  • Web Uygulamaları: WordPress, Joomla gibi popüler CMS'lerin kurulumu ve yapılandırılması.
  • Yedekleme: Düzenli yedekleme sistemlerinin kurulması ve yapılandırılması.
  • Performans: Sunucu performansını optimize edecek ayarların yapılması.
  • Destek: Plesk ile ilgili sorularınıza ve sorunlarınıza hızlı çözümler sunan teknik destek hizmeti.

3. DirectAdmin Kurulumu ve Yapılandırması​

DirectAdmin, kullanıcı dostu arayüzü ve yüksek performansıyla bilinen bir web hosting kontrol panelidir. DirectAdmin kurulum ve yapılandırma hizmetimiz şunları içerir:

• Kurulum: DirectAdmin yazılımının sunucunuza kurulumu.
  • Güvenlik: Güvenlik duvarı ve SSL sertifikalarının kurulumu.
  • E-posta Yönetimi: E-posta hesaplarının kurulumu ve spam filtreleme ayarlarının yapılandırılması.
  • Yedekleme: Otomatik yedekleme sistemlerinin kurulması.
  • Performans: Sunucu hızını ve verimliliğini artıracak ayarların yapılması.
  • Destek: DirectAdmin ile ilgili teknik destek ve danışmanlık hizmetleri.

Neden Profesyonel Kurulum ve Yapılandırma Hizmeti?​

Profesyonel bir kurulum ve yapılandırma hizmeti almak, sunucularınızın güvenliğini, performansını ve verimliliğini artırır. Ayrıca, teknik destek hizmetleri sayesinde olası sorunlarla karşılaştığınızda hızlı ve etkili çözümler sunulur. Uzman ekibimiz, sizin için en uygun kontrol panelini seçerek, web barındırma hizmetlerinizi en üst düzeyde yönetmenizi sağlar.

Kontrol paneli kurulum ve yapılandırma hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak veya hizmet talebinde bulunmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

TELEGRAM: @yilmazzweb

oztelvin

23 Haz 2024
27 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yazılım veya program özel bir konu içeriyor. O yüzden detay yazamıyorum. Bir internet sitesi ile akalı. Belkide çok basit birşeydir. Ama konu inanın özel.
Bana özelden telefon, Telegram vb. ulaşıp yardımcı olursanız çok memnun olurum.
İnternet birilerini bularak dolandırılmak istemiyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Yilmaaz

Yilmaaz

DOLANDIRICI
3 Tem 2019
904 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yazılım veya program özel bir konu içeriyor. O yüzden detay yazamıyorum. Bir internet sitesi ile akalı. Belkide çok basit birşeydir. Ama konu inanın özel.
Bana özelden telefon, Telegram vb. ulaşıp yardımcı olursanız çok memnun olurum.
İnternet birilerini bularak dolandırılmak istemiyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.
telegram vb vermek yasak iş anlaşana kadar dilerseniz yardımcı olabilirim.