Hoşgeldin Misafir

Cracker Tools 2.9 by.yildo

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Cracker Tools 2.9 kullanırken dikkatli olun. Lisanssız veya korsan yazılım kullanımı yasa dışıdır ve güvenlik risklerine yol açar. Yasal ve güvenli yöntemlerle yazılım ya da içeriklere erişin.

0x1dot

4 Eyl 2018
234 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Teşekkürler. 2.8'de artık bir çok araç çalışmıyordu. Ama sanırım bu da çok güncel araçlardan oluşmuyordur
ben sadece kullandığım aracı foruma kazandırmak istedim. içerisindeki araçların yeni sürümlerini bulup indirebilirsiniz. Bunun dışında yildo hocayla iletişime geçmek lazım ancak takıldığı forum kapalı maalesef.

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ben sadece kullandığım aracı foruma kazandırmak istedim. içerisindeki araçların yeni sürümlerini bulup indirebilirsiniz. Bunun dışında yildo hocayla iletişime geçmek lazım ancak takıldığı forum kapalı maalesef.
Evet, orayı biliyorum. crack konusunda çok iyiydiler. Aslında araçlar güncellenerek kullanılabilir. Tekrardan teşekkürler. Ama bir şey soracağım, ben 2.8 kullanmıştım. Sanırım bu en son sürüm deniyordu. 2.9 mevcut yere mi ait? içindeki paketlere rat koyulduğu söyleniliyordu. Temiz sürüm müydü bu? çünkü hatırladığım kadarıyla yıldo'nun olduğu yerde en son 2.8 vardı.

0x1dot

4 Eyl 2018
234 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Evet, orayı biliyorum. crack konusunda çok iyiydiler. Aslında araçlar güncellenerek kullanılabilir. Tekrardan teşekkürler. Ama bir şey soracağım, ben 2.8 kullanmıştım. Sanırım bu en son sürüm deniyordu. 2.9 mevcut yere mi ait? içindeki paketlere rat koyulduğu söyleniliyordu. Temiz sürüm müydü bu? çünkü hatırladığım kadarıyla yıldo'nun olduğu yerde en son 2.8 vardı.
hocam ben bunu bizzat yildo hocanın paylaştığını ve kendi verdiği bağlantıdan indirdiğimi hatırlıyorum. kuralı 2 yılı geçmiş zaten. yine de cracker araçlarına dikkat etmek elzemdir.;
szqhp66.PNG