Hoşgeldin Misafir

Cronjob Sorunu Php'den anlayan içeri

red34

1 Mar 2019
95 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar kullanmakta olduğum host firması cronjob ayarlarını saatte 1 yapmaya izin veriyor

Ben 10 dk'da bir çalışmasını istiyorum cronjobları php sayfası içine topladım ve sayfayı 10 saniye'de bir yenilemesini istedim ama tam yapamadım sanırım bununla ilgili bir kod yardımı edebilcek arkadaş var mı ?

red34

1 Mar 2019
95 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@editoor onu biliyorum zaten cpanel'den kaldırmışlar crobjobu sadece üyelik giriş yerinden yapıyorsun oda 1 saat ve üzeri sınırlamışlar ben linkleri tek bir php sayfasının içine koyup sayfanın yenilenmesini istiyorum o kod vardı elimde kaybettim hatta saniyelik bile çalıştırabiliyodm

editoor

19 Eki 2017
312 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ben 12 yıldır cpanel kullanıyorum kalkan bisey yok sen yapamamdın belli cron jopdakı elle 5 dk sanıye 1 saat 2 saat sekılde ayarlamalar mevcut degisen bisey yok

red34

1 Mar 2019
95 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@editoor hocam bende yıllardır kullanıyorum hosting firması kaldırmış üyelik girişine koymuş onuda saadece 1 saatlik ve üzeri seçim yapabiliyorsun ve sadece link koyabiliyorsun kod fln koyma yok yani yoksa ayarlardm gene kodlarla var kodları

red34

1 Mar 2019
95 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@editoor ilgin için teşekkürler aynen firma değiştim sorun çözüldü hosting firmaları cron ayarlarında yapılan saniyelik işlemler'de sunucu yoğunluktan dolayı sıkıntı görebiliyor ve kısıtlama yapabiliyor 5-10 dakikada bir cron çalışsın gibisine vesaire bizde eskiden bunu cron kodlarını php dosyasının içine koyardık habire refresh attırırdık sayfaya onada bir çözüm bulmuşlar en sonunda firmayı değiştirdim sıkıntı yok şuanlık ...