Gönderilme Tarihi: 10 Nis 2020 #1 Tommy Tommy 31 Mar 2020 26 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Merhabalar Cs 1.6 Önceden Opengl Hatası Vardı Onu Çözdüm Ama Bu Sefer Siyah Ekran Olmaya Başladı Araştırdım Bulamadım Lütfen Yardım Edin!!!
Merhabalar Cs 1.6 Önceden Opengl Hatası Vardı Onu Çözdüm Ama Bu Sefer Siyah Ekran Olmaya Başladı Araştırdım Bulamadım Lütfen Yardım Edin!!!
Gönderilme Tarihi: 10 Nis 2020 #2 NasyoneL NasyoneL Karanlık Özgürlüktür 25 Ağu 2017 25,060 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: İlgisi olduğunu pek düşünmesemde ekran kartı driverin güncelmi
Gönderilme Tarihi: 10 Nis 2020 #3 Security Security 25 Ağu 2017 894 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Laptop ilemi oynuyorsun kasa ilemi ekran görüntüsü at hata vs yazıyormu
Gönderilme Tarihi: 10 Nis 2020 #4 Tommy Tommy 31 Mar 2020 26 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: NasyoneL' Alıntı: İlgisi olduğunu pek düşünmesemde ekran kartı driverin güncelmi Genişletmek için tıkla ... Driver Günceledim Security' Alıntı: Laptop ilemi oynuyorsun kasa ilemi ekran görüntüsü at hata vs yazıyormu Genişletmek için tıkla ... Laptop Oynuyorum
NasyoneL' Alıntı: İlgisi olduğunu pek düşünmesemde ekran kartı driverin güncelmi Genişletmek için tıkla ... Driver Günceledim Security' Alıntı: Laptop ilemi oynuyorsun kasa ilemi ekran görüntüsü at hata vs yazıyormu Genişletmek için tıkla ... Laptop Oynuyorum
Gönderilme Tarihi: 11 Nis 2020 #5 Asım Gürsoy Asım Gürsoy mersin 27 Mar 2020 8,833 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: ekran kartı çipset gidik senin
Gönderilme Tarihi: 11 Nis 2020 #6 Tommy Tommy 31 Mar 2020 26 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: 0bir' Alıntı: ekran kartı çipset gidik senin Genişletmek için tıkla ... Ama Gta San Andreas Sorunuz Bi Şekilde Çalışıyor.
0bir' Alıntı: ekran kartı çipset gidik senin Genişletmek için tıkla ... Ama Gta San Andreas Sorunuz Bi Şekilde Çalışıyor.