Merhaba Counter Strike Global Offensive Premium Hack ile karşınızdayız , CS GO wallhack denildiğinde akla gelen tüm özellikleri sergileyen hilenin tam olarak özelliklerini sayalım;
CS:GO Premium hack sizlere şu özellikleri sunuyor;
1- Duvar hilesi
Duvar hilesi nedir ?
CS:GO hilelerinin en meşhuru ve şüphesiz en işe yarayan versiyonu olan wallhack anlamına gelir.
Wallhack ile duvar ve diğer tüm objelerin arkasında olan düşmanları ve tabiki diğer her şeyi görebilirsiniz.
CS GO hile nasıl çalıştırılır ?
1- Counter Strike Global Offensive çalıştırın
2- İndirdiğiniz dosya içindeki exe’yi çalıştırın. (yönetici olarak)
3- START HACK butonuna tıklayın
4- Oyuna dönün ve hilenin keyfini çıkarın.
İNdir
TURBOBİT
HİLE SÜRESİ 1 GÜNDÜR YANİ 24 SAAT GEÇTİKTEN SONRA KULLANMAYIN VAC BAN YERSİNİZ BUNDAN BİZ DEĞİL SİZ SORUMLU OLURSUNUZ BEN BURAYA UYARIMI YAZIYORUM VAC YİYİP BANA VAC BAN YEDİM SENİN YÜZÜNDEN FALAN TARZINDA MESAJLAR YORUMLAR ATACAKSANIZ KULLANMAYIN
NOT: Vac korumasız serverlere girin aksi takdirde vac ban yersiniz!
CS:GO Premium hack sizlere şu özellikleri sunuyor;
1- Duvar hilesi

Duvar hilesi nedir ?
CS:GO hilelerinin en meşhuru ve şüphesiz en işe yarayan versiyonu olan wallhack anlamına gelir.
Wallhack ile duvar ve diğer tüm objelerin arkasında olan düşmanları ve tabiki diğer her şeyi görebilirsiniz.
CS GO hile nasıl çalıştırılır ?
1- Counter Strike Global Offensive çalıştırın
2- İndirdiğiniz dosya içindeki exe’yi çalıştırın. (yönetici olarak)
3- START HACK butonuna tıklayın
4- Oyuna dönün ve hilenin keyfini çıkarın.
İNdir
TURBOBİT
HİLE SÜRESİ 1 GÜNDÜR YANİ 24 SAAT GEÇTİKTEN SONRA KULLANMAYIN VAC BAN YERSİNİZ BUNDAN BİZ DEĞİL SİZ SORUMLU OLURSUNUZ BEN BURAYA UYARIMI YAZIYORUM VAC YİYİP BANA VAC BAN YEDİM SENİN YÜZÜNDEN FALAN TARZINDA MESAJLAR YORUMLAR ATACAKSANIZ KULLANMAYIN
NOT: Vac korumasız serverlere girin aksi takdirde vac ban yersiniz!