Hoşgeldin Misafir

cs2 kasa acma siteleri sponsor maili atma işlemi.

''KARAHANLI''

Россия
5 Kas 2024
196 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Günaydın arkadaşlar bu gün başlıktan görülmüş üzere herhangi bir site acma sitesine bilinmeyen kişiler icin sponsorluk maili nasıl atılır onu anlatıcam işlemlere başlayalım ilk olarak bir tane belirlediginiz siteye gidin steam ile oturum acın bu konu icin ben skinclub tercih ettim ama mail atmayacagım diger bilgisayarım bozuk oldugu icin adamları meşgül etmenin anlamı yok
5f68osl.png
iş ortakları kısımına geliniz yada sitenin altında bir yerlerde iletişim maili olacaktır mesaj gönderirken ingilizce gönderin transit yardımıyla konuşabilirsiniz B1+ Düzeyinde bilen bireyler icin karşı tarafla rahat bir şekilde iletişime gecebilirsiniz işaretlenen kısma tıklayınız
ben gene bir link bırakayım gmail yada forumu doldurmaya üşenen kişiler icin
qr2eru6.png

bu kısımları istedikleri şekilde doldurunuz eger size olumlu dönüş yapılırsa bilinizki operasyon başarılı bir şekilde gercekleşmiş olacak her youtube kanalınıza kasa acma videoları cekmeye karar verdiginizde site size belli bir miktar kullanmanız icin site bakiyesi tanıyacaktır
2.yöntem mail atma
skinclup sitesinde yer alan partner programına ait 1 mail bulunmaktadır bu işlem icin kendi mailinizi kullanarak işlem sağlamaktayız sponsorluk olumlu sonuclanması icin youtube kanalanızılın 1k 1.5k abone en az ve izlenme beğenme sayıları olmak zorundadır olumlu bir dönüş almak istiyorsak red yeme olasıgını göz önünde bulundurmamız gerekmektedir. mailinizi acınız+ ceviri yardımıyla kullanacagınız metinleri ingilizce olarak ayarlayın ve gönderin..

#deneme aşaması
qdpfmme.png

işaretlenen yer partnerlik işlemleri icin maili gönderecegimiz yerdir bilgisiyarınızdan gmail'i acın
53ib3dd.png

mail oluştur'a tıklayınız sitedeki sponsor mailini bulunuz ve mesaj ilet'e tıklayarak istenilen bilgileri doldurun
youtube kanal linkinizi youtube den alın
ega44d9.png

benim ingilizce bilgim düşük oldugu icin ceviri yardımıyla kullandım hatalar olabilir yazılarda kusra bakmayın en kısa sürede ingilizce seviyemi A2+ Üstüne cıkaracagım altaki gönder kısmını bulun ve tıklayın artık tek yapmanız gereken şey beklemek ve cay kahve icmek dinlediginiz icin teşekkürler sonraki fikir konularında görüşmek üzere​