Hoşgeldin Misafir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sadece 8 Mart değil yılın kalan 364 günü de kadınların günüdür

PdshSeyhun

5 Mar 2024
1,502 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sadece 8 Mart değil yılın kalan 364 günü de kadınların günüdür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasete kadın elinin değmesini daima desteklediğini belirterek ''Sadece 8 Mart değil yılın kalan 364 günü de esasen kadınların günüdür öyle olmalıdır.'' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ''Türkiye ile Güçlenen, Türkiye'ye Güç Veren Kadınlar Programı''nda konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Tüm emekçi kadınları selamlıyorum. 8 Mart'ın barışa, dostluğa vesile olmasını diliyorum. Siyasete kadın elinin değmesini daima desteklemiş, siyasi hayatı boyunca kadınlarla beraber yol yürümüş bir kardeşinizim. 31 Mart seçimlerine hazırlanan tüm kadın belediye başkan, muhtar adaylarını selamlıyor kendilerine şimdiden başarılar diliyorum.

''KADINLAR SİYASETTE DAHA AKTİF OLMALI''

Sadece 8 Mart değil yılın kalan 364 günü de esasen kadınların günüdür öyle olmalıdır. Her kademede kadın adaylarımız seçimlere yoğun ilgi gösterdi ancak kadınlar siyasette daha aktif olmalı. Aile toplumun temel direğidir. Aile ne kadar güçlüyse bireyler ve toplum da o derece güçlü olmuştur. Aile kurumunun yara aldığı dönemlerde tüm bireyler de kötüye gitmiştir. Güçlü ailenin en önemli şartı güçlü kadındır.''