Hoşgeldin Misafir

cümleten hayırlı forumlar..

hantura

27 Nis 2024
47 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Zaman ayırıp, merak edip gelen herkese selamun aleyküm..
yeni kayıt oldum web işleriyle ilgileniyorum. e-ticaret, firma ve insanlara bu hizmetlerini sunabileceği siteler açmak istiyorum ve bazı scriptleri indirdiğimde ufak hatalar oluyor php bilgim 0, bazı sorunları chatgpt ile çözdüm fakat yeterli değildi..
toptancılar ile yakın çalışıyorum bir-kaç aydır eve çekildim kendimi bu konularda geliştirmeye çalışıyorum Django eğitimine başladım ama zaman uzun, ben öğrenene kadar firmaların ürünlerini pazarlayıp satabileceğim sistem ayarlamam lazım. web sitelerini kendim açıp onlarla yönetceğim böyle bir organizasyon var kafamda bunları da yapmadan önce siteleri hazırlamam gerekiyor.

yardımcı olmak isteyenler için bir kaç sorum olacaktı;

# paytr ile ödeme alıp ürünleri üyeleri ve temayı düzenleyebileceğim herşeyi fix çalışan script konusu link alabilirmiyim..
# vip üyelik alırsam görebildiğimiz konulardaki scriptler daha mı düzgün düzenlenmiş kullanıma hazır oluyor?
# bu işler için opencart mı olmalı php script mi olmalı?
# scriptleri local hostda kuruyorum database bağlantılarını yapıyorum ama bazıları açılmıyor bunları nasıl açabilirim?

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Zaman ayırıp, merak edip gelen herkese selamun aleyküm..
yeni kayıt oldum web işleriyle ilgileniyorum. e-ticaret, firma ve insanlara bu hizmetlerini sunabileceği siteler açmak istiyorum ve bazı scriptleri indirdiğimde ufak hatalar oluyor php bilgim 0, bazı sorunları chatgpt ile çözdüm fakat yeterli değildi..
toptancılar ile yakın çalışıyorum bir-kaç aydır eve çekildim kendimi bu konularda geliştirmeye çalışıyorum Django eğitimine başladım ama zaman uzun, ben öğrenene kadar firmaların ürünlerini pazarlayıp satabileceğim sistem ayarlamam lazım. web sitelerini kendim açıp onlarla yönetceğim böyle bir organizasyon var kafamda bunları da yapmadan önce siteleri hazırlamam gerekiyor.

yardımcı olmak isteyenler için bir kaç sorum olacaktı;

# paytr ile ödeme alıp ürünleri üyeleri ve temayı düzenleyebileceğim herşeyi fix çalışan script konusu link alabilirmiyim..
# vip üyelik alırsam görebildiğimiz konulardaki scriptler daha mı düzgün düzenlenmiş kullanıma hazır oluyor?
# bu işler için opencart mı olmalı php script mi olmalı?
# scriptleri local hostda kuruyorum database bağlantılarını yapıyorum ama bazıları açılmıyor bunları nasıl açabilirim?

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
vipteki scriptler birebir denenip paylaşılıyor ekstra olarak e ticarette opencart kullanmanız firma açısından daha sağlıklıdır scriptler localhostta eksik modül olduğu için açmaz hosting te denemeniz lazım ekstra olarakta @dilsizkalp yardım istersenizde telegramda ekleyip yardım alabilirsiniz küçük işlemler ücretsizdir "veritabanı kurulumları, taşıma, vb işler" diğer yardımlarımda ücretlidir

hantura

27 Nis 2024
47 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleyküm selam hoş geldin umarım kalıcı olursun istediğin şeyler vip extra bölümünde bulunuyor zaten deneme yapılmadan paylaşılmıyor @derdomedya hocamız söylemiş zaten merak etmeyin rahatlıkla burada yardım alırsınız iyi forumlar dilerim
teşekkür ederim hocam çok sağolun.. ilk yardımımı aldım var olun :) maşAllah herşey yolunda çalışyor